Με καινοτομίες ξεκίνησε η προπώληση

Ανακοίνωση με καινοτομίες μας επιφύλασσε σήμερα  η διοίκηση της Ανόρθωσης. Συγκεκριμένα πλέον για σκοπούς φιλικότητας προς το περιβάλλον, δεν θα εκδίδονται προ εκτυπωμένα εισιτήρια αλλά θα τυπώνονται κατά την αγορά στα επιμέρους σημεία.

Επίσης οι φίλοι της ομάδας προτρέπονται όπως χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό σύστημα διάθεσης εισιτηρίων. Για τον λόγο αυτό μαζί με την επίσημη ανακοίνωση κυκλοφόρησε βοήθημα για το πως γίνεται η ηλεκτρονική αγορά των εισιτηρίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αρχίζει από σήμερα Πέμπτη, η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα της Δευτέρας, 15ης Σεπτεμβρίου, ανάμεσα στην ομάδα μας και την ΑΕΚ, στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στις 19:00, στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Καλούμε τους Ανορθωσιάτες να στηρίξουν μαζικά και θερμά της Μεγάλη Κυρία, με στόχο να φτάσουμε στην πρώτη μας φετινή νίκη, στην πρώτη επίσημη εμφάνισή μας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Τα εισιτήρια θα προπωλούνται τόσο σε εξουσιοδοτημένα σημεία προπώλησης – όπως αναγράφονται πιο κάτω – όσο και διαδικτυακά, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης anorthosisfc.com.cy/tickets. Εισιτήρια θα εκδίδονται και στο γήπεδο, την ημέρα του αγώνα, από τις 17:30, οπότε θα ανοίξουν και οι είσοδοι. Το κόστος είναι €15 τα κανονικά, €10 τα μαθητικά και €1 τα παιδικά.

Από το προσεχές παιχνίδι και σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας, για σκοπούς εξοικονόμησης χρημάτων και αποφυγής της άσκοπης χρήσης χαρτιού, δεν θα υπάρχουν προτυπωμένα εισιτήρια, αλλά θα εκδίδονται στα κατά τόπους σημεία ανάλογα με τη ζήτηση. Γι’ αυτό παρακαλούμε για την υπομονή και κατανόηση των φιλάθλων μας, σε ενδεχόμενα προβλήματα που ίσως προκύψουν κατά τις πρώτες μέρες εφαρμογής της διαδικασίας. Ενθαρρύνουμε δε την χρήση προσωπικού υπολογιστή, για εκτύπωση εισιτηρίου σε οποιοδήποτε τύπο χαρτιού ή ακόμα αποθήκευσή στην ταμπλέτα ή κινητό τηλέφωνο, ώστε να γίνουμε πιο φιλικοί προς το περιβάλλον.

Ηλεκτρονική έκδοση εισιτηρίου

1. Επίσκεψη στη σελίδα anorthosisfc.com.cy/tickets

2. Είσοδος ή εγγραφή στο σύστημα

3. Επιλέξτε: «Εισιτήρια αγώνων», «Αγορά»

4. Επιλέξτε το τμήμα της κερκίδας που επιθυμείτε

5. Επιλέξτε τον τύπο του εισιτηρίου (κανονικό/μαθητικό/παιδικό)*, την ελεύθερη θέση της προτίμησής σας και «προσθέστε στο καλάθι».

6. Επαναλάβετε για διαφορετικούς τύπους εισιτηρίων (εάν χρειάζεστε) μέχρι και πέντε εισιτήρια.

7. Πατήστε «συνέχεια» και εάν συμφωνείτε με όσα αναγράφονται στην οθόνη πατήστε ξανά «συνέχεια» και «πληρωμή», η οποία γίνεται με ασφάλεια μέσω της JCC.

8. Προχωρήστε στην εκτύπωση του εισιτηρίου σας ή ακόμα καλύτερα, αποθηκεύστε το στο κινητό ή την ταμπλέτα σας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ