Τους αλλάζει…

Σε μία πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα SentraGoal, ο Ολλανδός τεχνικός διευθυντής της ομάδας Τεντ Φαν Λέουβεν είχε τονίσει πως κατά την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας το καλοκαίρι, με εξαίρεση τους Μακρή και Λοϊζίδη, οι υπόλοιποι νεαροί δεν ανταποκρίθηκαν σωστά σ’ αυτά τους λέχθησαν μετά το τέλος της περσινής χρονιάς και για το τι θα έπρεπε να κάνουν στο μεσοδιάστημα.

«Η διαφορά των νεαρών Κυπρίων με κάποιους ξένους παίκτες είναι περισσότερο στη νοοτροπία. Κάποιοι πρέπει να αλλάξουν τη νοοτροπία τους. Να αλλάξουν τον τρόπο σκέψης τους για του ποδόσφαιρο, να αλλάξουν τον τρόπο δουλειάς τους. Από τα τεστ που κάναμε διαπιστώσαμε ότι κάποιοι απ’ αυτούς, ολόκληρο το καλοκαίρι δεν έκαναν τίποτα! Με εξαίρεση τους Μακρή και Λοϊζίδη δεν ανταποκρίθηκαν σωστά σ’ αυτά που είπαμε. Κι αυτό είναι απαράδεκτο. Από την άλλη, με χαροποίησε πολύ το γεγονός ότι αντιλήφθηκαν το λάθος τους και ανταποκρίθηκαν πολύ σωστά στην κριτική που τους έγινε», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ολλανδός.

Κάτι που βγαίνει από τα ενδότερα της ομάδας, είναι πως ένα από τα πολλά που αλλάζει στην ομάδα τους τελευταίους μήνες, είναι και η νοοτροπία των νεαρών ποδοσφαιριστών. Αντρέ Πάους και Τεντ Φαν Λέουβεν δεν επιτρέπουν οτιδήποτε άλλο πλην του επαγγελματισμού, και δεν θα διστάσουν να πάρουν σκληρές αποφάσεις αν κάποιοι δεν ανταποκριθούν στις απαιτήσεις. Οι απαιτήσεις όμως αυτές, επιβραβεύονται. Όπως αναφέραμε νωρίτερα, ο Αντρέ Πάους δεν δίστασε να ρίξει στον αγώνα τον Λαίφη στη βασική εντεκάδα, ασχέτως αν είχε πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του. Και το ίδιο θα γίνει με όλους τους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στο ρόστερ, είτε Κύπριοι είτε ξένοι, είτε νεαροί είτε μεγαλύτεροι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ