Την καλύτερη απάντηση να την δώσουμε εμείς

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, η Ανόρθωση για το καλό του Κυπριακού ποδοσφαίρου, όπως άλλωστε απαιτεί η αρμόδια ομοσπονδία, συνέτεινε στο να αλλαχθεί ο αγώνας της με το Αποελ και να διεξαχθεί σε κατοπινό στάδιο που θα οριζόταν, γεγονός που ευνοούσε κατά το 100% την αντίπαλη ομάδα. Από ότι φαίνεται αυτό δεν εκτιμήθηκε από την ΚΟΠ με αποτέλεσμα να ορίσει την ομάδα μας να δώσει 3 παιχνίδια σε διάστημα μιας βδομάδας.

Φαίνεται ολοκάθαρα ότι η ΚΟΠ δεν ενδιαφέρεται για το καλό του Κυπριακού ποδοσφαίρου και ποσώς την ενδιαφέρει αν αυτή η πράξη της αυξάνει την προκατάληψη. Βρισκόμαστε μόλις στην τρίτη αγωνιστική και μέχρι στιγμής παράπονα από τους ορισμούς των αγώνων εξέφρασαν Ανόρθωση, Ομόνοια και ΔΟΞΑ με την μόνη ομάδα που τελικά να δικαιώνεται για το αίτημα της να είναι η ΔΟΞΑ.

Η καλύτερη απάντηση για την αναίτια απόφαση της ΚΟΠ όπως ούτε καν κάνει αποδεκτό το αίτημα της ομάδας μας, είναι η μαζική παρουσία του κόσμου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» την ερχόμενη Δευτέρα.

Μπορεί στην ομοσπονδία έχουν βάλει στόχο να μας τρελάνουν όλους από κοινού αλλά είναι η ώρα να δουν την δική μας τρέλα. Να γεμίσουμε το Παπαδόπουλος και να ωθήσουμε την Ανόρθωση στις νίκες. Σε όλα τα ματς που επηρεάζονται από την πρωτοφανή απόφαση της ΚΟΠ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ