Η αλητεία και η βρωμιά τους δεν έχει όρια

Είναι δεν είναι δυο μήνες απο τότε που σ’αυτή εδώ τη γωνιά μιλούσαμε για τα «σκυλιά» που βγήκαν στη γύρα και άρχισαν τον πόλεμο κατά της ομάδας μας.

Πλέον, η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς. Μετά την έλευση Λιούεν, ψάχνουν εναγωνίως μια χαραμάδα, μια ευκαιρία να ξεσκίσουν την προσπάθεια της ομάδας. Με συντονισμένες ενέργειες όλα τα «καλά παιδιά» που διοικούν το ποδόσφαιρο, πολεμούν την Ανόρθωση λες και είναι ο πιο μισητός εχθρός της Κύπρου. Και αυτό φαίνετε και από την σημερινή απόφαση. Η αλητεία τους ξεπέρασε κάθε όριο.

Τι σε κολλά κύριε Κωστάκη και λοιποί, από το να αλλάξετε τις ημερομηνίες; Για το αποελ σου κύριε Κωστάκη δεν θα έκανες το ίδιο. Και η αλητεία δεν βρίσκετε μόνο στις αποφάσεις που παίρνουν, αλλά και την πλήρη αντιμετώπιση που έχει η ομάδα μας από το αληταρίο της Έγκωμης. Ούτε καν αιτιολογικό στην απάντηση γιατί δεν μας αλλάζουν τις ημέρες των αγώνων. Βλέπετε δεν είμαστε αποελ, να αλλάξει ολόκληρο το πρωτάθλημα γιατί παίζουμε Ευρώπη.

Και επειδή όσο οι μέρες περνούν και τα πράγματα αντί να βελτιώνονται, χειροτερεύουν μάλλον ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσουμε κάποια ζητήματα. Πρόεδρε ότι προσπάθεια κάνεις εσύ και οι συνεργάτες σου καταστρέφετε από τους αλήτες της ΚΟΠ. Είμαστε παρασκηνιακά ανάπηροι. Δεν είναι δυνατόν μια ομάδα σαν εμάς να μην έχει ένα άνθρωπο με δύναμη στο παρασκήνιο. Προσωπικά μου είναι αδιανόητο. Το ποιος φταίει γι αυτή την αναπηρία, με αφήνει παγερά αδιάφορο. Προφανώς και δεν είναι ο Χ υπάλληλος. Σε αυτό το θέμα πρέπει να πας μια μέρα από τον αρχάγγελο να σου μάθουν οι του αποελ, πως κάνεις ότι θέλεις ένα ολόκληρο πρωτάθλημα.

Ποτέ θα συμμαζευτούν τα σκυλιά που κατασπαράζουν τις σάρκες της ομάδας; Έχει καταντήσει αηδία, ο κάθε ελεεινός να παίζει με την νοημοσύνη του κόσμου μας. Πρόεδρε βρες τις λύσεις όσο είναι γρήγορα. Σκοπός τους είναι η πλήρης καταστροφή της Ανόρθωσις και αν δεν λάβετε μετρά εσείς… Οργή λάου φωνή Θεού… Κωστάκη.

Κλείσε μέσα σου την Ανόρθωση, και θα νιώσεις κάθε είδους μεγαλείο!

Fire Phoenix

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ