Τα κλειδιά

Τη Δευτέρα το βράδι απέναντι στην Α.Ε.Κ, η Ανόρθωση θα κληθεί να κατακτήσει την πρώτη της νίκη στη φετινή χρονιά. Σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι απέναντι στην Ομόνοια, η εικόνα του παιχνιδιού αναμένεται να είναι εντελώς διαφορετική.

Η Ανόρθωση μπροστά στο κοινό της, θα επιδιώξει να πάρει το πάνω χέρι από την αρχή του παιχνιδιού, να επιβάλλει το ρυθμό της και να βρει τους διαδρόμους που οδηγούν προς την εστία της Α.Ε.Κ για να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για γκολ. Από την άλλη η ομάδα της Λάρνακας, αναμένεται να έχει ως πρώτο της μέλημα να κλείσει τους διαδρόμους και να χτυπήσει στην κόντρα.

Ο τρόπος παιχνιδιού που αναμένεται ακολουθήσει η Α.Ε.Κ, θα είναι ένα καλό τεστ για την ομάδα μας, σε διαφορετικές συνθήκες από ότι αυτό με την Ομόνοια. Πρώτα θα πρέπει η Ανόρθωση να έχει γρήγορες επιστροφές, να κλείνει τους διαδρόμους και να αναχαιτίζει έγκαιρα τις προσπάθειες των Σκαλιωτών.

Στο δημιουργικό κομμάτι, η ομάδα μας αναμένεται να φθάνει με περισσότερη ευκολία μέχρι τα τρία τέταρτα του γηπέδου, μετά από εκεί θα πρέπει να έχει φαντασία και συνεχή κίνηση στο παιχνίδι της, και να διασπάσει τον αντίπαλο είτε από τα άκρα είτε με κάθετη κίνηση. Ένα καλός Κάλβο από τα δεξιά σε συνδυασμό με τις κάθετες επινοήσεις τους Αμπουρτζάνια μπορούν να τροφοδοτήσουν κατάλληλα τον χειρούργο και αλεπού της περιοχής Γιούρι Ιακοβένκο

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ