Πρόεδρε ώρα να ανεβάσουμε τους τόνους

Το καλοκαίρι πάει πέρασε, η ομάδα χτίστηκε, οι στόχοι οροθετήθηκαν και ο κόσμος της Ανόρθωσης είναι στο πλευρό της ομάδας στο νέο ξεκίνημα που επιχειρεί.Εκείνο που μένει ίδιο, είναι η πολιτική χαμηλών τόνων που ακολουθείται απέναντι στην ομοσπονδία, μια πολιτική που μόνο αποτελέσματα δεν έχει. Εκεί στην ομοσπονδία δεν καταλαβαίνουν από τέτοια, ρίζωσαν και έμαθαν τα «καλά παιδιά» να τα καθαρίζουν με συνοπτικές διαδικασίες.

Έφθασε η ώρα πρόεδρε, η Ανόρθωση το πιο ιστορικό σωματείο της Κύπρου και από τα ιδρυτικά της ομοσπονδία να υψώσει το ανάστημα της, να φωνάξει και να κινηθεί αναλόγως. Είτε υπεργείως, είτε υπογείως. Η αδικία που γίνεται εις βάρος μας είναι πασιφανή και όσο δεν λαμβάνουμε μέτρα, η Ανόρθωση θα συνεχίζει να αδικείται, το έργο παίχτηκε πολλές φορές, το βαρέθηκαν τα μάτια μας.

Άσε κατά μέρους την πολιτική του καλού παιδιού και τις συναντήσεις που επιδιώκεις με τους αξιωματούχους τη ομοσπονδίας, αυτές δεν ωφέλησαν ποτέ και δεν πρόκειται να ωφελήσουν. Δεν καταλαβαίνουν από τέτοια εκεί, ήρθε η ώρα να απαντήσουμε με πόλεμο στον πόλεμο που δεχόμαστε. Έχουμε τη δύναμη, έχουμε και το κόσμο να το πράξουμε, αρκεί να το αποφασίσουμε.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ