Στάζει μέλι για τον κόσμο της Ανόρθωσης ο Σάμπαλα!

Στην ιστοσελίδα tothemaonline μίλησε ο Λετονός επιθετικός της ομάδας Βαλέριους Σάμπαλα, ο οποίος είχε τα καλύτερα να πει για τον κόσμο της ομάδας, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι τον «κέρδισε» από την πρώτη στιγμή! Ο Βαλέριους τόνισε πως ο στόχος του είναι να βοηθήσει με τα τέρματα που θα σημειωσή αλλά και με τις ασσίστ που θα μοιράσει να φτάσει η ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται, ενώ δήλωσε πως τόσο ο Πρόεδρος όσο και ο προπονητής αλλά και ο τεχνικός διευθυντής τον εμπιστεύονται απόλυτα «και αυτό είναι ένα πολύ ισχυρό όπλο για μένα για να καταφέρω να βγάλω στο γήπεδο το καλύτερο μου αγωνιστικό πρόσωπο», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Αναλυτικά:

Βαλερι καλό σου μεσημέρι, πως ήταν το χτεσινό παιχνίδι για την Εθνική σου απέναντι στους Αρμένιους.

Είχαμε μια καλή απόδοση και για αυτό φτάσαμε στην νίκη με 2-0 οι αντίπαλοι μας ήταν ιδιαίτερα σκληροί αλλά ακολουθήσαμε κατά γράμμα της εντολές του προπονητή μας και φτάσαμε στην νίκη . Κάναμε τα πάντα για να κερδίσουμε και είμαστε περήφανοι για αυτό»

Σκόραρες δυο τέρματα χτες τα συναισθήματα σου.

Είναι που ωραίο συναίσθημα να βοηθάς την ομάδα σου να κερδίζει έναν αγώνα . Παίξαμε στην χώρα μας σκόραρα μπροστά στην οικογένεια μου μπροστά στους φίλους μου και ασφαλώς αυτό είναι κάτι που με γεμίζει υπερηφάνεια. Άλλωστε ήταν η πρώτη φορά που αγωνίστηκα στην πατρίδα μου μετά από 3 ολόκληρους μήνες.

Ποια είναι η άποψη σου για τη Ανόρθωση στις λίγες προπονήσεις τις οποίες έκανες με την νέα σου ομάδα.

Αυτό που κατάλαβα είναι πως η Ανόρθωση είναι πολύ οργανωμένη, πρέπει να πω πως και σαν ομάδα είμαστε πολύ καλοί αυτό κατάλαβα αυτό είδα στις λίγες προπονήσεις που έκανα με τους νέους μου συμπαίκτες. Το γεγονός πως στην ομάδα υπάρχουν αρκετοί παίκτες που μιλάνε την Ρωσική γλώσσα με βοήθησε να μπω καλύτερα και πιο εύκολα στην ομάδα. Πρέπει όμως να πω πως όλοι και οι παίκτες με υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά.

Οι προσωπικοί σου στόχοι ποιοι είναι.

Οι στόχοι της ομάδας είναι και δικοί μου. Η Ανόρθωση αυτό που έμαθα στις λίγες μέρες που έμεινα στην Κύπρο είναι πως πρέπει να είναι ψηλά και να έχουμε και μια καλή πορεία γιατί όχι να κατακτήσουμε και το Κύπελλο, αυτά μου ανέφερε ο πρόεδρος κι αυτοί είναι και εμένα οι στόχοι μου. Να βοηθήσω με τα τέρματα που θα σημειώσω αλλά και με τις ασσίστ που θα μοιράσω να φτάσει η ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται.

Τον κόσμο της Ανόρθωσης δεν τον γνώρισες ακόμα. Τι έχεις μάθει για τους φίλους της ομάδας.

Ο κόσμος είναι η μεγάλη δύναμη της ομάδας. Αυτό το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου στην Κύπρο. Πρέπει να πω κάτι ακόμα όμως τόσο ο πρόεδρος όσο και ο προπονητής αλλά και ο τεχνικός διευθυντής όταν ήρθα στην Κύπρο μου είπαν πως με εμπιστεύονται απόλυτα και αυτό είναι ένα πολύ ισχυρό όπλο για μένα για να καταφέρω να βγάλω στο γήπεδο το καλύτερο μου αγωνιστικό πρόσωπο.

Έρχεσαι στην Κύπρο στις 10 του μήνα θα είσαι έτοιμος για τον αγώνα που έχει η Ανόρθωση με την ΑΕΚ.

Βέβαια και θα είμαι απόλυτα έτοιμος και μπορώ να σας πω πως διψώ για να αγωνιστώ με την νέα μου ομάδα. Θα έρθω από το Κίεβο με απευθείας πτήση και αν με επιλέξει ο προπονητής μου θα δώσω ότι μπορώ μέσα στο γήπεδο για να φύγουμε νικητές .

Ποια είναι η πρώτη σου εντύπωση από την Κύπρο.

Η Κύπρος είναι πολύ διαφορετική και από την πατρίδα μου αλλά και από το Βέλγιο . Καταρχήν στην Κύπρο υπάρχει πολύ ζέστη, ασφαλώς και θα θέλω λίγο χρόνο να συνηθίσω την νέα πραγματικότητα. Στην Κύπρο οδηγούν ανάποδα από το Βέλγιο οπότε και αυτό είναι ένα θέμα αλλά νομίζω πως θα τα καταφέρω. Αυτό που με έχει κερδίσει είναι ο κόσμος είναι φιλικός είναι πρόθυμος να σε βοηθήσει σε οτι χρειαστώ. Αυτό είναι εξαιρετικό. Νομίζω πως δεν θα έχω κανένα πρόβλημα να προσαρμοστώ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ