Συγκρατημένη αισιοδοξία εν μέσω εμποδίων

Όλο και πλησιάζει η πρεμιέρα για την φουτσαλική Ανόρθωση, με την ομάδα μας να ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου. Μετά το ρεπό της πρεμιέρας και την αναβολή του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, οι φουτσαλιστές μας θα ταξιδέψουν στην Λευκωσία και στο «Μελκονιάν» όπου θα αντιμετωπίσουν την Αραράτ.

Παρά την αισιοδοξία για την ενίσχυση και την πολύ καλή δουλειά που έγινε στην προετοιμασία, άπαντες στο κυανόλευκο στρατόπεδο διατηρούν χαμηλούς τόνους μιας και ο προσεχής αγώνας θα είναι σε εντελώς διαφορετικό επίπεδο από αυτό της περασμένης διετίας. Μια αξιοπρεπής συμμετοχή στην Α’ κατηγορία προϋποθέτει εμπειρίες και σωστή διαχείριση καταστάσεων, επομένως για ένα τμήμα με μόλις δύο χρόνια ζωής, η φετινή χρονιά αποτελεί ένα εφαλτήριο για τη συνέχεια.

Παράλληλα, εμπλοκή παρουσιάστηκε στην διαδικασία εγγραφής της τριάδας των ξένων φουτσαλιστών στην ομοσπονδία λόγω της αργοπορημένης άφιξης των μπλε καρτών. Σαφέστατα είναι μια εξέλιξη που δυσαρεστεί, εντούτοις ιδιαίτερα στην περίπτωση του Μάρτινς, τα χέρια των διοικούντων ήταν δεμένα μιας και ήταν καθαρά θέμα Λετονικής ομοσπονδίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ