Αγία Νάπα έφυγε, ΑΕΛ έρχεται: 2+1 λόγοι αισιοδοξίας

Ανακούφιση, χαρά και αισιοδοξία ήταν το τρίπτυχο που χαρακτήριζε κάθε Ανορθωσιάτη που βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο γήπεδο. Σίγουρα το γεγονός ότι χρειάστηκαν 55 λεπτά για να σφραγίσουμε τη νίκη απέναντι στην υποδυέστερη φετινή μας αντίπαλο δεν είναι ό,τι καλύτερο αλλά δεν είναι και κάτι που έμεινε στο μυαλό κόσμου και ποδοσφαιριστών μετά το τελικό σφύριγμα. Στόχος επετεύχθη, με το τρίποντο να είναι παρά μόνο ένα από τα πολλά οφέλη που απορρέουν από την Πέμπτη αγωνιστική.

Άλλοι άνοιξαν λογαριασμό, άλλοι έθελξαν

Αμπουρτζάνια και Μακρής μάτωσαν για πρώτη φορά τα αντίπαλα δίκτυα, με τη χαρά να είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους. Γεωργιανός και Κύπριος πέτυχαν τα δύο πιο σημαντικά γκολ της αναμέτρησης, με τα οποία η Ανόρθωση έβαλε ταφόπλακα στα όνειρα των φιλοξενουμένων για κάτι θετικό, μοιράζοντας συγχαρητήρια στους συμπαίκτες τους που μοίρασαν την ασσίστ. Και οι δύο περιπτώσεις συνοδεύτηκαν από εξαιρετική τοποθέτηση στα αντίπαλα τετράγωνα και αψεγάδιαστο τελείωμα με ελάχιστα ως μηδαμινά περιθώρια αντιδράσεις για τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στα θετικά καταγράφεται η διάθεση που έδειξε ο Γκαρσία σε συνδυασμό με την ουσιαστικότητα του Εντέ, ο οποίος αγωνίστηκε στον άξονα μοιράζοντας παιχνίδι τόσο στα πλάγια όσο και στον κεντρικό διάδρομο.

Φλερτ με εξάδα

Μπορεί οι στόχοι της φετινής χρονιάς να μην είναι πρωταγωνιστικοί, ωστόσο σε καμιά περίπτωση κανείς δεν ένιωθε κολακευμένος με τη 10η θέση στη βαθμολογία, από την οποία αισιοδοξούμε ότι αποσπαστήκαμε μια και καλή. Η Ανόρθωση φλερτάρει με τον πρώτο στόχο που είναι η είσοδος στην εξάδα, προκειμένου στη συνέχεια να παλέψει για ένα Ευρωπαϊκό εισητήριο. Βάση των όσων είδαμε τη φετινή χρονιά, η ομάδα δεν έχει να ζηλέψει ιδιαίτερα από κάποια άλλη, ωστόσο το γεγονός ότι η ομοιογένεια επιτυγχάνεται μέσω επίσημων υποχρεώσεων, στοιχίζει.

Γεμίζει μπαταρίες και αυτοπεποίθηση

Μόνο και μόνο το τέλος του δύσκολου προγράμματος της τελευταίας εβδομάδας, είναι ένας λόγος ανακούφισης για τον Άντρε Πάους και τους ποδοσφαιριστές του. Σαφέστατα βάση εμφανίσεων θα μπορούσαμε για καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή, ωστόσο το θετικό είναι ότι μένει η γεύση από το τελευταίο παιχνίδι, που ήταν το πιο παραγωγικό της μέχρι τώρα πορείας. Οι ποδοσφαιριστές θυμήθηκαν τι εστί νίκη και τι εστί Αντώνης Παπαδόπουλος και σαφέστατα η ψυχολογική και σωματική ξεκούραση θα συνεισφέρει τα μέγιστα στη συνέχεια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ