Σας ευχαριστούμε, 24 μήνες anorthosis24

Πάνε αισίως δύο χρόνια από τη μέρα εκείνη που αποφασίζαμε να βγούμε στον αέρα, με μοναδικό κίνητρο και σκοπό την απαράμιλλη αγάπη μας για την Ανόρθωση, για να πετύχουμε έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση και με σκοπό να προσφέρουμε στον Ανορθωσιάτη κάτι διαφορετικό, μια αλλιώτικη κυανόλευκη ενημέρωση.

Ήταν 28 Σεπτεμβρίου 2012, ξημερώματα Παρασκευής που ξεκινούσαμε το ταξίδι με συνταξιδιώτες εσάς, για το μεγαλείο του Φοίνικα για την Ανόρθωση. Όλο αυτό το διάστημα δηλώσαμε παρών σε γήπεδα, σε γενικές συνελεύσεις, σε κλειστά, σε προπονήσεις και σε ευρωπαϊκά παιχνίδια. Με καινοτόμες ιδέες και με διάθεση να προσφέρουμε το κάτι παραπάνω στην κυανόλευκη ειδησεογραφία.

Μέσα από τη πορεία μάθαμε πολλά, κάναμε λάθη δεν το αρνιόμαστε, εξάλλου αυτοί που δεν κάνουν λάθη είναι αυτοί που δεν προσπαθούν και δεν ρισκάρουν. Συνεχίζουμε όμως δυνατοί και ακμαίοι να υπηρετούμε το μεγαλείο της Ανόρθωσης.

Το σημαντικότερο είναι πως μετά από δύο χρόνια ζωής, αισθανόμαστε την ίδια δίψα και τον ίδιο ζήλο όπως και τότε. Μπορεί μέσα στην πορεία να είχαμε αλλαγές στη συντακτική ομάδα, μιας και οι περιστάσεις το απαίτησαν όμως συνεχίζουμε δυνατά.

Και το μεγαλύτερο που εισπράξαμε αυτά τα δύο χρόνια, είναι η αγάπη και η στήριξη σας. Μέσα από αυτή την αγάπη αντλούμε δύναμη για τη συνέχεια. Μέρα με τη μέρα μεγαλώνουμε, αυτό το έδειξαν και τα στατιστικά του προηγούμενου μήνα που συνολικά ακουμπήσαμε τις 300.000 επισκέψεις.

Η αγάπη σας και η στήριξη που μας δίνετε, μας γεμίζει με ευθύνες και μας ανεβάζει τον πήχη ψηλά.

Σας ευχαριστούμε και πάλι για την αγάπη και τη στήριξη σας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ