Ο Τόνι Κάλβο ευχαριστεί τους υπεύθυνους της ομάδας

«Προσωπικά διανύω μια πολύ καλή περίοδο και γι αυτό πρέπει να ευχαριστήσω τους υπευθύνους, γιατί αλλάζοντας τη φιλοσοφία της ομάδας έχω ωφεληθεί πολύ και όλο αυτό ταιριάζει στη προσωπικότητά μου. Εύχομαι να μείνουν έτσι τα πράγματα και καλό είναι να μην ξεχνάμε πως στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να είσαι πάντα στην κορυφή». Αυτό ανέφερε σε συνέντευξη που έδωσε στο kerkida.netο Ισπανός μεσοεπιθετικός της ομάδας Τόνι Κάλβο, τονίζοντας πως όλοι στην ομάδα είναι χαρούμενοι που υπάρχει μια ομάδα με ποιότητα. Αναλυτικά:

Τόνι, κάνατε μια πολύ καλή πρεμιέρα στο ΓΣΠ, αλλά δυστυχώς για εσάς δεν πήρατε ούτε ένα βαθμό. Τι… πήγε λάθος και δεν τα καταφέρατε;

Πιστεύω ήμασταν πολύ άτυχοι. Είχαμε κάποιες καλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δυστυχώς δεν σταθήκαμε τυχεροί. Παρόλα αυτά κρατήσαμε τις καλές στιγμές για μας και πιστεύω πως καθημερινά πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε για το καλύτερο.

Η Ανόρθωση είναι μια καινούργια ομάδα με πολύ καλά στοιχεία. Τι πιστεύεις ότι είναι αυτό που της λείπει;

Δεν πιστεύω ότι λείπει κάτι από την ομάδα. Έχουμε καλές στιγμές, προσπαθούμε μέρα με τη μέρα να αποδεικνύουμε ότι βελτιωνόμαστε και μαζί με τον προπονητή, αλλά και τους υπευθύνους της ομάδας, έχουμε αλλάξει την φιλοσοφία μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε μια ομάδα με ποιότητα.

Πού πιστεύεις, λοιπόν, ότι μπορεί να φτάσει φέτος η Ανόρθωση;

Δεν ξέρω να πω με ακρίβεια πού μπορούν να φτάσουν τα όρια της ομάδας φέτος, ξέρω όμως πως έχουμε καινούριους ποδοσφαιριστές , έχουν έρθει επίσης και καινούργια μέλη της διοίκησης και πιστεύω πως η πορεία της Ανόρθωσης έχει να κάνει με το σύλλογο. Θα δείξει σίγουρα με το πέρασμα του χρόνου.

Οι φίλαθλοι περιμένουν επιτυχίες και δείχνει να κάνουν υπομονή, ελπίζοντας σε αυτές. Ποια η γνώμη σου γι’ αυτό;

Ναι πράγματι και αυτό είναι πολύ καλό. Εξάλλου, όλοι γνωρίζουν τις συνθήκες που επικρατούν στην Ανόρθωση, κατανοούν τις περιστάσεις και το σημαντικότερο είναι ότι δεν μας… φορτώνουν με πίεση και άγχος. Αυτό είναι πολύ καλό για εμάς, γιατί μπορούμε να παίζουμε πιο «ελεύθερα», χωρίς την πίεση των φιλάθλων και ταυτοχρόνως έχουμε και την υποστήριξή τους.

Σε προσωπικό επίπεδο, σε έχουμε δει… ανανεωμένο, πραγματοποιώντας μία σπουδαία εμφάνιση στο ντέρμπι με την Ομόνοια. Πιστεύεις πως θα απολαύσουμε τον Τόνι Κάλβο αυτή την σεζόν;

Προσωπικά διανύω μια πολύ καλή περίοδο και γι αυτό πρέπει να ευχαριστήσω τους υπευθύνους, γιατί αλλάζοντας τη φιλοσοφία της ομάδας έχω ωφεληθεί πολύ και όλο αυτό ταιριάζει στη προσωπικότητά μου. Εύχομαι να μείνουν έτσι τα πράγματα και καλό είναι να μην ξεχνάμε πως στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να είσαι πάντα στην κορυφή.

Θα μπορούσες να μοιραστείς μαζί μας τους δικούς σου προσωπικούς στόχους ως μέλος της «Κυρίας»;

Είμαι ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης και είμαι πολύ ικανοποιημένος που είμαι σε μια τέτοια ομάδα, όμως ο προσωπικός μου στόχος είναι να υπάρχει ένας υγιής ανταγωνισμός για να έχω μια ακόμα καλύτερη αγωνιστική παρουσία.

Σε λίγες μέρες θα διεξαχθεί η αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και το ΑΠΟΕΛ. Είναι γνωστό πως στην ομάδα αυτή έκανες τα πρώτα σου βήματα και μάλιστα διακρίθηκες ως ένα από τα μεγαλύτερά ταλέντα των «μπλαουγκράνα». Ποια η γνώση σου γι’ αυτήν την αναμέτρηση;

Για να είμαι ειλικρινής, νομίζω πως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τον ΑΠΟΕΛ. Έχουν το όραμα, το πάθος και τη θέληση, αλλά όταν πρόκειται να αναμετρηθείς με τόσο ξεχωριστές ομάδες, όπως η Παρί, η Μπαρτσελόνα, χρειάζεται και κάτι περισσότερο, όχι μόνο πάθος. Εννοείται πως εύχομαι καλή επιτυχία στον ΑΠΟΕΛ, γιατί είναι πολύ καλή ομάδα, είναι Κυπριακή ομάδα, και η νίκη οποιασδήποτε ομάδας σε τέτοιους αγώνες, βοηθά την Κύπρο γενικότερα. Πιστεύω, όμως, ότι είναι κάτι πολύ περίπλοκο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ