Η μόνη επιλογή που απομένει…

Μετά την άρνηση της Κ.Ο.Π και τον ανελέητο πόλεμο που δέχεται η Ανόρθωση από την ομοσπονδία, η μόνη επιλογή που μένει στην ομάδα μας για να επιτύχει αλλαγή στις ημερομηνίες το παιχνιδιών της, είναι να καταθέσει στην ομοσπονδία κοινό αίτημα μαζί με τις άμεσα εμπλεκόμενος ομάδες.

Δηλαδή με άλλα λόγια για να μετατεθεί το παιχνίδι με τον Ερμή, θα πρέπει η «Μεγάλη Κυρία» και «φτεροπόδαροι» να καταθέσουν από κοινού αίτημα στην ομοσπονδία, ζητώντας αλλαγή ημερομηνίας. Το ίδιο θα πρέπει να γίνει και για το παιχνίδι με την Α.Ο.ΑΝ.

Φυσικά σε καμία περίπτωση το παραπάνω σενάριο, δεν σημαίνει και έγκριση του αιτήματος της Ανόρθωσης. Η αλλαγή στις ημερομηνίες, είναι στη διακριτική ευχέρεια της Κ.Ο.Π, η οποία έδειξε τις προθέσεις της. Στο πρωτάθλημα ίσων όρων που θέλει να έχει η ομοσπονδία υπάρχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα συνεχίσει να δείχνει την ίδια εμπάθεια προς την Ανόρθωση.

Τέλος θυμίζουμε πως πριν ένα περίπου μήνα, ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση κατέθεσαν από κοινού αίτημα για αλλαγή του μεταξύ τους παιχνιδιού με την Κ.Ο.Π να εγκρίνει άμεσα το αίτημα. Τότε ήταν άμεσα εμπλεκόμενο το ΑΠΟΕΛ και ο Κωστάκης δεν μπορούσε να πράξει αλλιώς…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ