Μήτρου: «Ίσως δεν έγιναν κατανοητά κάποια πράγματα»

Στον Πάνο Λάρκο, για λογαριασμό του protathlima.com μίλησε ο Μαρίνος Μήτρου, σχολιάζοντας την απόφαση της Κ.Ο.Π να απορρίψει όλα τα αιτήματα της Ανόρθωσης. Στις τοποθετήσεις του, ο Μήτρου ανέφερε πως η Ανόρθωση αναμένει να έχει συνάντηση με τους αξιωματούχους της ομοσπονδίας για να ξεκαθαρίσει τ΄ όλο θέμα.

Μαρίνο είχαμε την επιστολή της Ανόρθωσης προς την ΚΟΠ, όμως τα αιτήματα σας δεν έγιναν αποδεκτά από την ομοσπονδία. Σίγουρα είναι κάτι που προβληματίζει και προκαλεί ανησυχία. 

«Η πραγματικότητα είναι ότι μετά που δημοσιοποιήθηκε το πρόγραμμα μέχρι και τα Χριστούγεννα, η ομάδα μας διαπίστωσε ότι υπάρχουν κάποιες ανισότητες, κάποια προβλήματα. Ίσως έγιναν κάποια λάθη, κάποιες αβλεψίες κατά τον καταρτισμό αυτού του προγράμματος. Ζητήσαμε εγγράφως από την ΚΟΠ να γίνουν κάποιες διαφοροποιήσεις οι οποίες θεωρούμε ότι αναιρούν κάποιες ανισότητες που υπάρχουν. Η αλήθεια είναι ότι η ΚΟΠ παραμένει σταθερή στο πρόγραμμα το οποίο έχει εκπονήσει και δημοσιοποιήσει. Περιμένουμε ότι θα έχουμε κάποια συνάντηση με τους αξιωματούχους της ομοσπονδίας για να ξεκαθαριστεί όλο αυτό το θέμα».

 

Υπάρχει η εντύπωση στον κόσμο ότι όλα αυτά συνδέονται με την στάση της Ανόρθωσης στα τηλεοπτικά. Ότι έφυγε από την ΚΟΠ TV και ότι το βλέπει «εκδικητικά» η ομοσπονδία. Ενστερνίζεστε αυτές τις απόψεις;  

«Θα πρέπει να ρωτήσετε την ΚΟΠ αν ισχύει κάτι τέτοιο. Εμείς θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Αλίμονο η ΚΟΠ να επιλέγει παιδιά και αποπαίδια, είτε για τα τηλεοπτικά, είτε για οποιοδήποτε άλλο θέμα. Εμείς θεωρούμε ότι υπάρχει καλή θέληση από την ομοσπονδία. Να έχουμε ένα δίκαιο πρωτάθλημα επί ίσοις όροις και ότι θα υπάρξει η βούληση να μιλήσουμε για να αρθούν οι όποιες αδικίες υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα».

Αν υπήρχε καλή θέληση δεν θα γινόταν η αλλαγή;

«Θεωρούμε ότι ίσως δεν διάβασαν πολύ προσεκτικά αυτά που τους στείλαμε, ίσως δεν έγιναν κατανοητά κάποια πράγματα. Μάλλον χρειάζεται να επανέλθουμε, να εξηγήσουμε σαφέστερα τις θέσεις μας και πιστεύουμε ότι θα βρούμε ανταπόκριση».

Η διοίκηση κρατά μια στάση χαμηλών τόνων, αν και υπάρχει κόσμος που θα ήθελε πιο έντονη αντίδραση. Θα συνεχίσει σε αυτό το μοτίβο ή θα δούμε αλλαγή στάσης στην πορεία;

«Η στάση μας κάθε φορά προσαρμόζεται στις συνθήκες και στο περιβάλλον. Κάνουμε αυτό που θεωρούμε σωστό για το καλό του σωματείου της Ανόρθωσης, και ανάλογα με τι αντιδράσεις συναντάμε από τα υπόλοιπα εμπλεκόμενα μέλη αναπροσαρμόζουμε την στάση και την πολιτική μας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ