Λιγότεροι οι βαθμοί – περισσότερη η στήριξη

Στην αντίστοιχη περσινή περίοδο – των 4 αγωνιστικών – η Ανόρθωση μάζεψε 6 βαθμούς λιγότερους.

Στις 4 πρώτες αγωνιστικές η φετινή ομάδα έχει 3 μόλις βαθμούς σε σχέση με τους 9 που είχε πέρσι αντιμετωπίζοντας διαδοχικά Ομόνοια, Απόλλων, Δόξα και ΑΛΚΗ εν αντιθέσει με φέτος που αγωνίστηκε εναντίων των Ομόνοια, ΑΕΚ, Ερμή και Αποελ.

Με βάσει τους αριθμούς, θα έπρεπε να υπήρχε κατσούφιασμα και μουρμουρητό από το κόσμο της ομάδας αλλά παρατηρούμε μια πίστη προς αυτή, επίδειξη υπομονής που ουδέποτε υπήρχε και ένα χειροκρότημα μετά τη λήξη των αγώνων ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του.

Η στήριξη του κόσμου φέτος είναι συγκλονιστική. Η μάζα του κόσμου, αντιλήφθηκε ότι χρειάζεται χρόνος και υπομονή να βλαστήσει χορτάρι έπειτα από 6 χρόνια ξηρασίας και λεηλασίας της ομάδας από τα άτομα που τάχθηκαν δήθεν να την υπηρετήσουν.

Αρχής γενομένης από τον επόμενο αγώνα με την Αγία Νάπα όπου αναμένεται αρκετός κόσμος να επισκεφθεί το «Αντώνης Παπαδόπουλος» για να δει την ομάδα που διαφημίστηκε από όλα «ανεξαρτήτως» τα ΜΜΕ για το πολύ όμορφο ποδόσφαιρο που παίζει, για το σωστό, υπομονετικό passing game αλλά και την ατυχία της να μαζέψει κάποιους βαθμούς, αναμένεται λοιπόν να δώσει μαζικό παρών για να την βοηθήσει στο να πάρει το τρίποντο ψυχολογίας.

Η φετινή ομάδα μαζί με τη στήριξη του κόσμου είναι ικανή να θέσει τις βάσεις για την ανόρθωση της Ανόρθωσης. Υπάρχει πλάνο, υλοποιείται και ο κόσμος αντιλαμβάνεται ότι πλέον η τύχη του Σωματείου δεν είναι σε αλεξιπτωτιστές.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ