Καθορίζει τη συνέχεια…

3η ήττα σε τέσσερεις αγώνες και ο αυριανός αγώνας με την Αγία Νάπα – όσο και αν ακούεται παράξενο – είναι πάρα πολύ σημαντικός.

Καταρχάς, από βαθμολογικής σκοπιάς η Ανόρθωση με ενδεχόμενη νίκη ξεκολλάει από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας κάνοντας σεφτέ με 6 βαθμούς από τους διαθέσιμους 15. Στοιχείο όχι και τόσο καλό αλλά αναλογιζόμενοι τη περιρρέουσα ατμόσφαιρα – με τις τόσες αλλαγές – όχι και καταστροφικό. Όλα αυτά νοουμένου ότι θα κερδίσει τον αγώνα με την Αγία Νάπα.

Επιπλέον, η «Κυρία» θα κάνει ένα μικρό μπρέικ από τα 4 συνεχόμενα ντέρμπι. Ομόνοια, ΑΕΚ, Ερμής και Αποελ διαδοχικά, έριξαν με μιας στα δύσκολα την νεανική φετινή Ανόρθωση με το νόμισμα να έχει 2 όψεις. Την απογοήτευση από τα αποτελέσματα και την χαρά για τις εμφανίσεις των νεαρών και κατά πλείστων μη έμπειρων ποδοσφαιριστών.

Σε περίπτωση νίκης – η σημασία της – θα είναι μεγάλη γιατί κυρίως θα βοηθήσει ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές μας ενόψει της συνέχειας με ΑΕΛ (εκτός), Οθέλλο (εντός), Σαλαμίνα (εκτός) και Εθνικό Άχνας(εντός) σε μια τετράδα αγώνων που η «Κυρία» αν παρουσιαστεί καθώς πρέπει μπορεί να πάρει διψήφιο αριθμό βαθμών γεγονός που θα χαροποιήσει όλους στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», αφάνταστα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ