Διεκδικούν χρόνο συμμετοχής

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, πέντε ποδοσφαιριστές ετοιμάζονται να πάρουν τα πρώτα τους αγωνιστικά λεπτά με το φοίνικα στο στήθος στη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο. Άλλοι με λιγότεροι και άλλοι με περισσότεροι πιθανότητες, φλερτάρουν τόσο με τη βασική εντεκάδα όσο και με την είσοδό τους στο παιχνίδι σαν αλλαγή, με τις επιλογές του Άντρε Πάους να αυξάνονται.

Σίγουρος για το δεξί άκρο της άμυνας θεωρείται ο Μάρκο Άντιτς ο οποίος δεν έχει ανταγωνισμό μετά και το δανεισμό του Παναγιώτη Λοϊζίδη στην Νέα Σαλαμίνα, με τον Σέρβο αμυντικό να παίρνει τη θέση του παροπλισμένου Δημητρίου. Ο Τόμας Καμίνσκι προβάλει ως το ακλόνητο φαβορί για την θέση κάτω από τα δοκάρια μιας και ο Βαλβέρδ ήταν ανεπαρκής στον αγώνα της πρεμιέρας και ο Βέγκα δεν φαίνεται να έχει πείσει τον Ολλανδό προπονητή.

Από εκεί και πέρα οι Γκονζάλο Γκαρσία και Μάκος συγκεντρώνουν τις δικές του πιθανότητες για κάποια αγωνιστικά λεπτά, λόγω του ότι προέρχονται από απόχη από τις προπονήσεις και ιδιαίτερα ο Ουρουγουανός, δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής ούτε καν σε φιλικό προετοιμασίας. Ιδιαίτερη η περίπτωση του Σαμπάλα ο οποίος είναι έτοιμος από αγωνιστικής πλευράς και εναπόκειται στον Πάους να κρίνει αν έχει αφομοιώσει την φιλοσοφία της ομάδας στις λιγοστές προπονήσεις που έκανε με τους νέους του συμπαίκτες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ