Τώρα, δεν κάνουν οι Γεωργιανοί…

Τις τελευταίες μέρες παρατηρείται το φαινόμενο που τα ΜΜΕ «τα βάζουν» με τους Γεωργιανούς ποδοσφαιριστές που κατηφόρισαν στην «ποδοσφαιρο-μάνα» Κύπρο για εργασία κυρίως μετά την φυγή Κοτζάβα και Κακουμπάβα από ΑΕΚ και Ομόνοια αντίστοιχα.

Μάλιστα πέραν του Τιμούρ και του Κινκλάντζε διερωτούνται αν υπάρχει κάποια άλλη αξιόλογη περίπτωση ποδοσφαιριστή από την Γεωργία άξια να την θυμηθεί κανείς.

Εμείς δεν θα υπεραμυνθούμε τους ποδοσφαιριστές από την Γεωργία που βρίσκονται στην ομάδα μας ( Μαισουράντζε – Αμπουρχάνια ) μιας και θεωρούμε δεδομένη την προσφορά τους. Επίσης δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την προσφορά του Κλιμέντι Τσιταϊσβίλλι στην Ανόρθωση και γενικότερα στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Το ερώτημα που θέτουμε για προβληματισμό είναι αν στην Κύπρο έχουμε να θυμόμαστε κάποιο παικταρά από την Πορτογαλία (που ήρθαν δεκάδες) τύπου Ρονάλτο.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο άνθρωπος με τις περισσότερες γνώσεις και επιτυχίες στον χώρο του ποδοσφαίρου που ζει στην Κύπρο είναι Γεωργιανός. Τα ευκόλως νοούμενα παραλείπονται.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ