Θέλουν προσοχή

Ντέρμπι με το καλημέρα για την «Μεγάλη Κυρία» μιας και ως γνωστό θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια στην Λευκωσία. Ο αντίπαλος προέρχεται από τον αποκλεισμό του από τους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ με την ψυχολογία τους να είναι στο ναδίρ αλλά η θέληση και το πάθος τους στο ζενίθ.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον ομολογουμένως άδικο αποκλεισμό της Λευκωσιάτικης ομάδας από την «σφαγιαστική» διαιτησία του ρουμάνου Τούντορ αλλά η Ανόρθωση ποτέ δεν είχε «Τούντορ» ειδικότερα στο ΓΣΠ με τους πράσινους και έτσι θα πρέπει να καταβληθεί ιδιαίτερη προσπάθεια προκειμένου η αποστολή να γυρίσει στην Λάρνακα με θετικό αποτέλεσμα.

ramos ael

Τα ατού της
Από τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια η Ομόνοια έδειξε ότι είναι ομάδα που έχει καλή σχέση με τα δίχτυα. Μέχρι στιγμής σε 6 επίσημους αγώνες, σκόραρε στους 5 από αυτούς 9 γκολ. Ο Δημητρίου θα έχει δύσκολο έργο μιας και θα είναι επιφορτισμένος το μαρκάρισμα του φορμαρισμένου Κριστοβάο Ράμος.

Παίκτης κλειδί
Και φέτος αναμένεται να είναι το βαρόμετρο στην ομάδα της Λευκωσίας. Ο λόγος για τον αειθαλή Νούνο Ασσίς ο οποίος παρά τα χρονάκια του αποτελεί ένα από τους πιο εντυπωσιακούς ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος. Αν τελικά ο Κωστάκης Καϊάφας προτιμήσει να μην τον ξεκουράσει τότε σαφέστατα η μέσο-αμυντική γραμμή θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ