2η στροφή και ντέρμπι στο ΓΣΠ – Οι 11 του Πάους

Επιστροφή – επιτέλους – στην αγωνιστική δράση για την ομάδα μας. Η «Μεγάλη Κυρία» του κυπριακού ποδοσφαίρου ταξιδεύει στη Λευκωσία για να αντιμετωπίσει αύριο 01/09/2014 και ώρα 19:00 την Ομόνοια στο ΓΣΠ σε ένα αγώνα για τα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής μιας και μετατέθηκε ο αγώνας Αποελ Vs Ανόρθωση για τις 24/09.

Στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς, ο νέος τεχνικός της Ανόρθωσης Αντρέ Πάους έχει να αντιμετωπίσει με το καλημέρα αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Για τον συγκεκριμένο αγώνα έμειναν εκτός αποστολής οι Οικονόμου, Μάκος και Σαμπάλα λόγο τιμωρίας από την περασμένη χρονιά, τραυματισμού και κλήσης στην εθνική αντίστοιχα.

Το δίλημμα
Το δίλημμα του Αντρέ Παόυς ακούει στο όνομα Μάρκους Χόλκερσον. Ο Σουηδός προέρχεται από 4 συνεχόμενα παιχνίδια – είναι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης – αλλά το γεγονός ότι δεν βρίσκεται πολύ καιρό στην ομάδα και δεν γνωρίζει αρκετά καλά τους συμποδοσφαιριστές του, βάζει σε σκέψεις τον Ολλανδό τεχνικό αν θα τον χρησιμοποιήσει.

xolgerson anri

Το πλάνο
Η λογική λέει ότι κάτω από τα δοκάρια θα παραταχθεί ο Μάριο Βέγκα. Στο κέντρο της άμυνας σίγουρος θεωρείται ο Σερράν Πόλο με παρτενέρ έναν εκ των Χόλκερσον ή Λαΐφη με τον νήμα – θεωρούμε – να το κόβει ο Σουηδός. Στα άκρα δεδομένη θεωρείται η παρουσία των Δημητρίου και Νούχου.

Στο χώρο του κέντρου ο Μαϊσουράτζε καπάρωσε με το καλημέρα την θέση και ελέω απουσίας του Γρηγόρη Μάκου, πλάι του θα έχει τον Χρίστο Μαραγκό. Πιο μπροστά τους ο αισθητά ανεβασμένος στο τελευταίο φιλικό Γκιόρκι Αμπουρχάνια.

Στην επίθεση ο Τσινεντού Εντέ θα βρίσκεται στα αριστερά. Απέναντι του ο Κάλβο και στην κορυφή ο νεαρός Γιούρι Ιακοβέγκο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο αγώνας αρχίζει στις 19:00 και θα είναι τηλεοπτικός από την Primetel.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ