Τα έχασε με τους ΜΑΧΗΤΕΣ ο Πορτογάλος! (βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας φούτσαλ της Ανόρθωσης. Οι κυανόλευκοι υπό τις οδηγίες του Γιώργου Κυριάκου, φιλοδοξούν να εδραιωθούν στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας. Πρώτιστος στόχος είναι η ομάδα να αποφύγει οποιεσδήποτε περιπέτειες και ακολούθως να κοιτάξει πιο ψηλά για να διεκδικήσει, ότι καλύτερο μπορεί.

Το τμήμα φούτσαλ απέδειξε στα δύο χρόνια παρουσίας του, πως αντιπροσωπεύει την Ανόρθωση επάξια. Χρειάζεται την στήριξη του μεγάλου Ανορθωσιάτικου κόσμου, για να ανεβάσουν και να καθιερώσουν την ομάδα στους μεγάλους του κυπριακού φούτσαλ.  Βροντερό παρών στην πρώτη προπόνηση, έδωσαν οι οργανωμένοι φίλοι της Ανόρθωσης, οι οποίοι με το τραγούδι και τα συνθήματα τους έφτιαξαν μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, πρωτόγνωρη για τα φουτσαλικά δεδομένα όπως μας απεκάλυψε αργότερα ο Hugo Ramada Martins.

Το τελετουργικό της πρώτης προπόνησης, ξεκίνησε με αγιασμό.

Στη συνέχεια στους ποδοσφαιριστές μίλησε ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Κυριάκου και ο πρόεδρος Ανδρέας Παπαλλής.Το πρώτο οικογενειακό δίτερμα διεξήχθη εν μέσω συνθημάτων και τραγουδιών, με τον κόσμο στο τέλος σε κλίμα ευφορίας και άκρατης αισιοδοξίας να ζητάει πρωτάθλημα. Ο στόχος που τέθηκε από τη διοίκηση του τμήματος, είναι η ομάδα να μείνει μακριά από περιπέτειες για να μπουν οι βάσεις να μεγαλουργήσει τα επόμενα χρόνια.

Μετά το πέρας της προπόνησης, στην κάμερα του anorthosis24.net, μίλησε το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Πορτογάλος Hugo Ramada Martins. Ο Hugo δήλωσε πως πρώτη φορά στην καριέρα του, αντίκρισε τόσο κόσμο σε πρώτη προπόνηση και υποσχέθηκε να δώσει τα πάντα για το καλό της ομάδας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ