Πόση βλακεία εκεί στην Πάφο;

Πραγματικά είναι να απορείς με την βλακεία που υπάρχει σε αυτό τον τόπο. Τελευταίο παράδειγμα η χθεσινή ανακοίνωση της… Πάφος FC, όπου εν… ολίγοις μας απεκάλεσαν… κλέφτες για την περίπτωση του 17χρονου Φύτου Κυριάκου. Μεταξύ άλλων οι Πάφιοιείπαν:

«Μας λυπεί ιδιαίτερα ο τρόπος που ενήργησε ένα σωματείο όπως η Ανόρθωση Αμμοχώστου, αφού έπρεπε πολύ καλά να γνωρίζει πως ο εν λόγω ποδοσφαιριστής ανήκει σε ομάδα η οποία έχει και Πρόεδρο και Διοίκηση με τους οποίους θα έπρεπε να έχει επικοινωνήσει πριν προβεί στην οποιαδήποτε ανακοίνωση».

«Κακίζουμε τη συγκεκριμένη ενέργεια και ενημερώνουμε πως θα διαφυλάξουμε όλα τα νόμιμα δικαιώματα μας».

«Τέτοιου είδους ενέργειες διαταράσσουν τις σχέσεις του Σωματείου μας με αυτό της Ανόρθωσης Αμμοχώστου και επειδή η Πάφος F.C 2014 δεν είναι ”ξέφραγο αμπέλι”, ενημερώνουμε το φίλαθλο κόσμο πως και εμείς με τη σειρά μας θα προσβάλουμε την πιθανή εγγραφή του προαναφερθέντα ποδοσφαιριστή».

Τα… λάθη

Πρώτα απ’όλα, η επίσημη Ανόρθωση δεν ανακοίνωσε το οτιδήποτε για τον νεαρό ποδοσφαιριστή, αν και δεν υπάρχει κάποιος λόγος να μην το κάνει.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση της ομάδας της Πάφου, επισυνάπτουν αίτηση εγγραφής του ποδοσφαιριστή, όμως:

«Aρθρο 10.5 – Εγγραφές ποδοσφαιριστών κάτω των 18ετων

1. Σε περίπτωση αίτησης για εγγραφής ποδοσφαιριστή που δεν έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του η αίτηση εγγραφής θα πρέπει να συνοδεύεται και με συμφωνία εκπαίδευσης.

2. Η ΚΟΠ δεν θα εγγραφεί ποδοσφαιριστή ηλικίας κάτω των 18 ετων σε Σωματειον εφ όσον η αίτηση εγγραφής δεν συνοδεύεται απο την συμφωνία Εκπαίδευσης

(Η συμφωνία εκπαίδευσης πρέπει να είναι υπογραμμένη απο τους γονείς τον ποδοσφαιριστή και πιστοποιημένη απο κοινοτάρχη η πιστοποιών υπάλληλο)».

Καμία υπογραφή δεν υπάρχει ούτε από τους γονείς του ποδοσφαιριστή και είναι κάτι που διαβεβαίωσαν και οι ίδιοι στην ομάδα μας. Άλλωστε, πολύ έντεχνα οι Πάφιοι δεν… ανέφεραν κάτι περί αυτού αφού πολύ απλά δεν είχαν υπογραφές!

Ο Πρόεδρος της ομάδας της Πάφου πολύ απλά ήθελε να βάλει κάποια λεφτά στην τσέπη. Τώρα, αν είναι για τη δική του τσέπη ή της ομάδας δεν μπορούμε να γνωρίζουμε. Ας μας απαντήσει ο ίδιος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ