Ο Κολαούτι και οι άλλοι…

Η ομάδα μας, κατά την περσινή περίοδο, σκόραρε 57 γκολ και δέχθηκε 64 σε σύνολο 36 αγώνων. Παρόλο που σε κάποια φάση στο πρωτάθλημα είχαμε την πρώτη επίθεση, η συνέχεια ήταν καταστροφική.

Πολλοί παίκτες από το περσινό ρόστερ έχουν αποχωρήσει και αποτελεί μεγάλο ερωτηματικό το πως θα καταφέρουμε να αναπληρώσουμε τα τέρματα που έχουν πετύχει αυτοί οι παίκτες. Πιο αναλυτικά:

Πρώτος σκόρερ κατά την περσινή περίοδο, ήταν ο Ρομπέρτο Κολαούτι ο οποίος πέτυχε 15 γκολ σε 32 συμμετοχές (2594 λεπτά). Επίσης, σκόραρε και 2 γκολ στον εντός έδρας αγώνα με την Γκέφλε στο Γιουρόπα Λιγκ. Αξιοσημείωτο είναι ότι κανένα από τα γκολ του Αργεντινού δεν σημειώθηκε από το σημείο του πέναλτι.

Δεύτερος σκόρερ ήταν ο Ουρουγουανός επιτελικός χαφ Γκονζάλο Γκαρσία με 9 γκολ σε σύνολο 19 συμμετοχών (1311 λεπτά). Επίσης σκόραρε και αυτός με την Γκέφλε για το Γιουρόπα Λιγκ. Ο Ουρουγουανός πριν το σοβαρό τραυματισμό του θεωρείτο μια αξιόπιστη λύση για μας στο σκοράρισμα και περιμένουμε να δούμε αν θα αγωνιστεί ξανά με την ομάδα μας και αν θα μπορέσει να δικαιώσει τις προσδοκίες, τις οποίες δεν δικαίωσε πέρσι.

Τρίτος σκόρερ ήταν ο Γεωργιανός Σότα Γκριγκαλασβίλι με8 γκολ σε 31 συμμετοχές (1678 λεπτά). Μερικά από αυτά ήταν πολύ εντυπωσιακά, όπως αυτό με τον Εθνικό Αχνας στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Αποτελεί ερωτηματικό αν το κενό του στο σκοράρισμα, φέτος θα αναπληρωθεί επάξια από άλλον ποδοσφαιριστή στη θέση του καθώς ήταν από τους λίγους διασωθέντες της περσινής κάκιστης σεζόν

Στη συνέχεια, είχαμε τους Γκαουσού Φοφανά και Νταν Αλέξα να σκοράρουν από 4 φορές. Ο Ρουμάνος, που αποχώρησε από την ομάδα μας τον Ιανουάριο του 2014 και από τότε ακολουθεί προπονητική καριέρα, σκόραρε τα 4 του γκολ σε 18 συμμετοχές (1409 λεπτά). Ο Ιβοριανός, από την άλλη, ξεκίνησε πολύ δυναμικά αλλά στη συνέχεια κάπου χάθηκε στη γενική μετριότητα της ομάδας μας. Σκόραρε τα 4 του γκολ σε 29 συμμετοχές και με 2127 λεπτά συμμετοχής.

Ακόμα, είχαμε τους Πάολο Ζόρζε και Μόσε Οχαγιόν να πετυχαίνουν από 2 γκολ. Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός σκόραρε τα 2 του γκολ σε 26 συμμετοχές (2092 λεπτά). Ο Ζόρζε σκόραρε και ένα αυτογκόλ.

Από την άλλη, ο Ισραηλινός μέσος σκόραρε 2 γκολ σε29 συμμετοχές (1606 λεπτά).

Τέλος, είχαμε τους Λεάντρο Ροντρίγκο Μπεσέρα και Αμίτ Μπεν Σουσιάν να πετυχαίνουν από ένα γκολ ο καθένας. Ο Αργεντινός σε 18 συμμετοχές με 1353 λεπτά συμμετοχής και ο Ισραηλινός σε 14 συμμετοχές με 268 λεπτά συμμετοχής. Δύο παίκτες που οι πλείστοι οπαδοί μας τους ξέχασαν ήδη…

Συνολικά, βλέπουμε, ότι φέτος θα «λείπουν» 46 τέρματα σε σχέση και εναπόκειται σε τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές να προσπαθήσουν να (υπερ)καλύψουν αυτό το νούμερο.

Previous article
Next article

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ