Μίλησε ο Πουλλαΐδης

Συνέντευξη στο ένθετο της εφημερίδας “24” έδωσε ο Πρόεδρος Χρήστος Πουλλαΐδης, ο οποίος τόνισε πως πρώτιστος στόχος είναι επιβίωση της ομάδας. Συγκεκριμένα:

Για τα οικονομικά, ανέφερε: «ο προϋπολογισμός μας ανέρχεται περίπου στα 2.5 εκατομμύρια. Πρέπει να τηρήσουμε τον προϋπολογισμό μας, γιατί δεν μπορούμε να ξοδέψουμε περισσότερα, αν το κάνουμε θα μείνουν μισθοί απλήρωτοι στην πορεία. Ξέρουμε πως έχει άλλες ομάδες με πιο ψηλό προϋπολογισμό, αλλά ο καθένας κάνει κουμάντο στο δικό του σπίτι».

Για την μη ολοκλήρωση του ρόστερ: «Το πρωτάθλημα διαρκεί 9 μήνες, εμάς η έννοια μας δεν είναι μόνο να αρχίσουμε καλά, αλλά και να τελειώσουμε καλά. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Οι ποδοσφαιριστές στην Ολλανδία ήταν ιδιαίτερα παθιασμένοι και αφοσιωμένοι στον στόχο».

Για το αγωνιστικό: «O στόχος μας φέτος είναι να μπούμε στην τετράδα, παίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι, φέραμε νεαρούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν εμπορική αξία για να μπορέσουμε κάποια στιγμή, εάν έρθουν βολικά τα πράγματα, να τους πουλήσουμε και να βγάλουμε κάποια λεφτά, για να ενισχύσουμε την περαιτέρω πορεία και όχι για να πιάσει ο οποιοσδήποτε λεφτά. Στα επόμενα χρόνια οι στόχοι θα είναι πιο ψηλοί».

Για την προτίμησή του μεταξύ ουσίας και θεάματος: «Και τα δύο, είδα την ομάδα στα φιλικά είχαμε την κατοχή της μπάλας, παίζαμε ωραίο στρωτό ποδόσφαιρο με την μπάλα κάτω, θα θέλαμε να πετύχουμε περισσότερα τέρματα αλλά αυτό θα έρθει στην πορεία».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ