Γκαρσία: «Η ομάδα δουλεύει πλέον πιο επαγγελματικά»

Δηλώσεις του Γκονζάλο Γκαρσία φιλοξενούνται στην σημερινή έκδοση της sportday όπως παραχωρήθηκαν στον Αντρέα Βεντούρη και το anorthosis24.net σας τις αναδημοσιεύει αυτούσιες.

“Η μεταγραφή του μπορεί να άργησε να υλοποιηθεί, ωστόσο αυτό που μετράει είναι πως ο Γκονζάλο Γκαρσία θα είναι παίκτης της Ανόρθωσης για τα επόμενα δυο χρόνια. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής μετέβη χθες στην Ισπανία, προκειμένου να τακτοποιήσει κάποιες προσωπικές του υποθέσεις από την στιγμή που δεν μπορεί να προπονηθεί λόγω της επέμβασης σκωληκοειδίτιδας που υποβλήθηκε και θα επιστρέψει στην Κύπρο μέσα στο Σαββατοκύριακο. Προτού αναχωρήσει για την Ισπανία, ο Γκονζάλο μίλησε στην sportday για την νέα χρονιά. «Είμαι ικανοποιημένος που θα συνεχίσω στην Ανόρθωση», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε: «Είδα ότι αρκετά πράγματα αλλάζουν. Όλα είναι διαφορετικά. Η ομάδα δουλεύει πλέον πιο επαγγελματικά. Θα είναι φυσικά μια δύσκολη χρονιά. Το μπάτζετ είναι πιο χαμηλό λόγο των οικονομικών προβλημάτων. Πέρσι είχαμε πολλά προβλήματα, φέτος όμως γίνεται προσπάθεια να αλλάξει η κατάσταση. Ξέρω ότι ο κόσμος θέλει νίκες και πρωτάθλημα, το σωστό όμως είναι να προχωράμε βήμα βήμα».

Είναι προφανές πως ο Γκαρσία θέλει να κρατήσει χαμηλούς τόνους, αλλά δεν κρύβει την αισιοδοξία του. «θα δούμε τους στόχους κατά την διάρκεια της χρονιάς. Φτιάχνουμε μια νέα ομάδα, με νέο προπονητή. Είδα το φιλικό με την ΑΕΚ και πραγματικά είναι όλα καινούργια. Οι παίκτες, ο τρόπος παιχνιδιού, μου άρεσε όμως η ομάδα, είμαι πολύ αισιόδοξος για την νέα σεζόν. Αν όλα πάνε καλά, δουλεύουμε επαγγελματικά και δεν προκύψουν προβλήματα θα είμαστε δυνατοί. Θα έχουμε καλά αποτελέσματα» τόνισε.

Όσον αφορά τον εαυτό του, υπογράμμισε πως την νέα σεζόν μπορεί να προσφέρει το κάτι παραπάνω. «Αν προσέξεις, δεν είχα κακούς αριθμούς πέρυσι. Όμως είναι αλήθεια πως δεν με βοηθούσε πολύ ο τρόπος που έπαιζε η ομάδα. Σίγουρα φέτος μπορώ να δώσω περισσότερα και ν α είμαι καλύτερος, φτάνει να μην έχω τραυματισμούς»σημείωσε, ενώ καταλήγοντας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Τεντ Φαν Λιούεν τον οποίον γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στην Ολλανδία. «Ξέρω τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει. Χάρηκα πάρα πολύ όταν έμαθα πως θα εργαστεί για την Ανόρθωση. Γνωρίζω πολύ καλά τι έκανε στην Ολλανδία. Αν έχει το χρόνο να δουλέψει, τότε μπορεί να προσφέρει πολλά. Μπορεί να δημιουργήσει μια δυνατή Ανόρθωση».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ