Εγκυροι; Αντικεμενικοί; (Τιμούρ – Πόλυς)

Εσείς εκεί στο protahlima.com λέτε πως είμαστε εκτός τόπου και χρόνου; Είμαστε γιατί δεν μυριστήκαμε τις δικές σας αμέλειες. Το θεωρούμε τουλάχιστον σωστό, πρέπων και δεοντολογικό πως όταν πατάτε το ctrl + c και μετά το ctrl + v ή τον συνδυασμό  right click –> copy και right click –> paste πως πρέπει τουλάχιστον να αναφέρετε πηγή. Ακόμα και οι συνάδελφοι σας, στο sigmalive το έπραξαν.

Ο κόσμος της Ανόρθωσης έχει κρίση και  γνωρίζει πόσο έγκυρη ιστοσελίδα είναι το protathlima.com, όπως λέτε. Είναι τόσο έγκυρη ιστοσελίδα, που σε φιλικό που δεν έδωσαν το παρών τους είχαν… ζωντανή ενημέρωση για το παιγνίδι, μέσω της… επίσημης ιστοσελίδας της ΑΕΚ.

Δεν είμαστε υπόχρεοι, μα ούτε και διατεθειμένοι να ελέγχουμε από που αντιγράφετε τα κείμενα που δημοσιεύετε, δική σας δουλειά είναι να δείχνετε τον απαραίτητο σεβασμό στις πηγές σας. Δικός μας στόχος και σκοπός είναι να προστατέψουμε το πιο ιστορικό σωματείο της Κύπρου, από τον ανηλεή πόλεμο που δέχεται από τα έγκριτα μέσα σαν το δικό σας.

Είναι τόσο έγκυρη ιστοσελίδα, που “ξέχασαν” να μας αναφέρουν ότι η ζωντανή τους αντικειμενική (όπως μας λένε οι ίδιοι), ενημέρωση, προερχόταν από την επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ. Μιλάμε για τέτοια εγκυρότητα και αντικειμενικότητα! Ίσως αν είχαν αναφέρει από την αρχή το ότι ήταν από το live της επίσημης ΑΕΚ, δεν θα μπορούσαν να μας “πωλήσουν” για την αντικειμενικότητα και την εγκυρότητά τους.

Ξέχασαν ότι είναι τόσο αντικειμενικοί και έγκυροι, που πριν μερικές ημέρες παρουσίαζαν σε τίτλο ότι φεύγει ο Μάκος (αναδημοσιεύοντας κουβέντες του καφενέ), και επειδή οι ίδιοι ήξεραν από πρώτο χέρι πόσο έγκυρο και αντικειμενικό ήταν το δημοσίευμά τους, το έβαλαν στην κατηγορία… Gossip. Αυτό μάλιστα, είναι έγκυρη και αντικειμενική δημοσιογραφία. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ποδοσφαιριστής βρισκόταν στην Ολλανδία και έτρεχε μέσω συγγενών να διαψεύσει σε Ελλαδικά μέσα το σάλο που προκάλεσε η δήθεν είδηση;

Μάλιστα, να θυμίσουμε ότι την ημέρας της κηδείας του γιου του Φοφανά, το έγκυρο και αντικειμενικό protathlima.com, δεν σεβάστηκε το πόνο των ανθρώπων αλλά έβγαλε φωτογραφίες από την κηδεία τις οποίες παρουσίασε μάλιστα ως αποκλειστικές! Μιλάμε για τέτοιο επίπεδο δημοσιογραφίας, που είχαν ως αποκλειστικότητα τις φωτογραφίας της ταφής του μικρού Σουλειμάν…

Όσο για τον  Πόλυ Χαραλάμπους, είναι ο ίδιος που παραδέχθηκε στον αέρα ότι αυτός έγραψε εκείνο το μη ενυπόγραφο ειρωνικό άρθρο για τον Τεντ Φαν Λέουβεν, οπόταν δεν “βλέπουμε” φαντάσματα και εχθρούς όπως αναφέρει άστοχα το protathlima. Βλέπουμε απλά την πραγματικότητα. Εξάλλου την απάντηση του ο κ. Χαραλάμπους  και ο κάθε κ. Χαραλάμπους που δημοσιεύουν ανυπόγραφα άρθρα με στόχο να πλήξουν μια ομάδα, την πήραν από τον ίδιο τον Τιμούρ Κετσπάγια. Για αυτό όσο ασχολείστε με την Ανόρθωση να προσέχετε, γιατί καμικάζι δημοσιογράφους, δεν θέλουμε και ούτε έχουν χώρο στο ρεπορτάζ της Ανόρθωσης.

Φωτογραφία από Protathlima.com (Τουλάχιστον εμείς αναφέρουμε τις πηγές μας)

Υ.Γ: Σας ευχαριστούμε για τη φωτογραφία.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ