Δεν θα τον αφήσει τόσο εύκολα

Και ενώ οι πληροφορίες ήθελαν την καθυστέρηση στην μεταγραφή Εντέ να οφειλόταν στην προσπάθεια του ποδοσφαιριστή να απελευθερωθεί από το συμβόλαιο που διατηρούσε με την Mainz, τελικά ο Γερμανός μεσοεπιθετικός ήρθε στην Κύπρο με μονοετή δανεισμό. Ο λόγος είναι ότι η Γερμανική ομάδα δεν φαίνεται διατεθειμένη να εγκαταλείψει τόσο εύκολα την επένδυση που έκανε το καλοκαίρι του 2012, αγοράζοντας τον Εντέ από την Union Βερολίνου μιας και ο 27χρονος είχε κάνει πράγματα και θαύματα κατά την διετία 2010-2012.

Δυστυχώς για τον Εντέ και ευτυχώς για την Ανόρθωση, ο Γερμανός μπορεί να προσφέρει καλύτερα σε μια θέση που αγωνίζεται το μεγαλύτερο αστέρι της Mainz, ο Ιάπωνας Shinji Okazaki ο οποίος αγωνίζεται τόσο στο αριστερό άκρο, όσο και στην κορυφή της επίθεσης. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής την χρονιά που μας πέρασε ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 15 γκολ και τρίτος σε συμμετοχές με 33, ενώ ήταν ο σκόρερ στον πρόσφατο εντός έδρας αγώνα της Γερμανικής ομάδας απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης για το Europa League.

Αντιλαμβάνεται κανείς ότι το κίνητρο του Εντέ για την νέα χρονιά είναι τεράστιο μιας και ψάχνει μια ομάδα η οποία θα του επιτρέψει να πραγματοποιήσει ένα σημαντικό αριθμό εμφανίσεων, στέλνοντας μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ