Η αλήθεια και η… δεύτερη αλήθεια

Για Γκαρσία: «Ο Γκαρσία δεν είχε καλή χρονιά πέρσι, όπως και όλη η ομάδα, ευελπιστούμε ότι φέτος θα μας δώσει αυτά που μπορεί».

Για Εντέ: «Παρουσιάζει μια κάμψη στην απόδοση του τα τελευταία χρόνια, αλλά ο διευθυντής ποδοσφαίρου πιστεύει ότι στην Ανόρθωση θα κάνει νέο ξεκίνημα».

Αυτά ήταν τα λόγια του Μαρίνου Μήτρου όταν ρωτήθηκε σήμερα για τους δύο αυτούς ποδοσφαιριστές. Είναι αλήθεια, κυρίως για τον Γκαρσία που ξέρουμε από πρώτο χέρι, πως η χρονιά που έκανε πέρσι ήταν κακή, και ιδιαίτερα για ποδοσφαιριστή της δικής του κλάσης. Όσον αφορά τον Εντέ, οι τελευταίες του δύο χρονιές δεν ήταν οι καλύτερές του, όμως πρόκειται για ποδοσφαιριστή κλάσης και έχει την ευκαιρία στην Ανόρθωση να επανέλθει στις καλές του χρονιές.

«Θέλουμε να κερδίσουμε και οι δυο μέσα από αυτή τη συνεργασία», ανέφερε στο τέλος ο Μήτρου. Αυτή είναι η… δύτερη αλήθεια. Είναι η ευκαιρία και για μας να ανεβούμε επίπεδο με τους δύο αυτούς ποδοσφαιριστές, και είναι η ευκαιρία την ίδια ώρα, των δύο να ανεβάσουν και εκείνοι την απόδοσή τους εκεί που μπορούν. Και αν αυτό συμβεί, κερδισμένη θα βγει η ομάδα, κερδισμένοι θα βγουν και οι ποδοσφαιριστές.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ