Του αρέσει εδώ!

Του άρεσε το κλίμα στην ομάδα, ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας Μαρίνος Μήτρου, για τον Ιταλό κεντρικό αμυντικό Ντένις Τονούτσι. Ο Ιταλός βρίσκεται με την ομάδα εδώ και δύο εβδομάδες σχεδόν και είναι ο μεγάλος στόχος του Τεντ Φαν Λέουβεν για τη θέση του κεντρικού αμυντικού. Θυμίζουμε πως και αγωνίστηκε στα δύο τελευταία φιλικά της ομάδας, με Αμαθούς Αγίου Τύχωνα και Απόλλωνα, όπου μάλιστα καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο της ομάδας ενώ ο κόσμος έβγαλε και φωτογραφίες μαζί του.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του SuperSport, ο Μήτρου ανέφερε επίσης πως ο Ιταλός θα ταξιδέψει στην Ολλανδία και πως ελπίδα είναι στο τέλος να αποφασίσει να παραμείνει.  «Του άρεσε το κλίμα στην ομάδα. Αν και εφόσον θελήσει να παραμείνει θα του κάνουμε την πρόταση. Δεν είναι οικονομικό το ζήτημα απλά θέλει να αγωνιστεί σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα», πρόσθεσε.

Πάντως, ο Ιταλός δείχνει να απολαμβάνει την εκτίμηση που του τρέφει ο κόσμος της ομάδας, χωρίς καν να είναι ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, και ίσως αυτό παίξει καταλυτικό ρόλο στην απόφασή του για τη συνέχεια της καριέρας του.

Previous article
Next article

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ