Ψάχνουν…

Στην αναζήτηση της… φόρμουλας βρίσκεται η Διοίκηση όσο αφορά τους ποδοσφαιριστές Μάρκο Άντιτς και Μάθιου Βαλβέρδε για μείωση των αποδοχών των δύο. Από την στιγμή όμως που οι δύο έχουν συμβόλαιο με την ομάδα, συμμετέχουν κανονικά στην προετοιμασία.

Όπως ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου Μαρίνος Μήτρου στο SuperSportFM, «οι δύο ποδοσφαιριστές συμμετείχαν κανονικά και στα φιλικά και στην προετοιμασία. Ωστόσο δεν είναι ψέματα πως η Ανόρθωση ψάχνει να βρει τρόπους να μειώσει το μισθολόγιο της και ειδικά σε αυτές τις δύο περιπτώσεις προσπαθούμε να ρίξουμε κάπως τις απαιτήσεις των ποδοσφαιριστών και να βρούμε μία φόρμουλα που να ικανοποιεί και τα δύο μέρη, όπως και έγινε σε άλλες περιπτώσεις όπως με τον Τόνι Κάλβο και Ανδρέα Αβραάμ».

Πάντως, ο Μήτρου δεν επιβεβαίωσε τις πληροφορίες πως οι δύο ποδοσφαιριστές αρχικά ήταν εκτός πλάνων της ομάδας, αναφέροντας ότι λανθασμένα βγήκε έξω. Οι πληροφορίες μας λένε το αντίθετο και φυσικά η επίσημη Ανόρθωση δεν θα μπορούσε να βγει να πει ανοιχτά πως οι δύο ποδοσφαιριστές είναι εκτός πλάνων από τη στιγμή που συμμετέχουν κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας.

Previous article
Next article

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ