Όπως της Μίλαν

Στα επόμενα χρόνια η ομάδα μας θα έχει το δικό της κέντρο αποκατάστασης αθλητών. Πρόκειται για μία σημαντική καινοτομία για μία ομάδα που θέλει να δουλεύει στο μέγιστο επαγγελματικό βαθμό, καθώς θα εξυπηρετούνται οι αθλητές της πιο εύκολα και μέσα στο «σπίτι» τους, ενώ το κέντρο αποκατάστασης θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από αθλητές όχι του δικού μας συλλόγου.

Το ιατρικό προσωπικό μίας ομάδας παίζει πολύ πιο σημαντικό ρόλο σε σχέση με πριν 10 – 20 χρόνια. Και όταν λέμε ιατρικό προσωπικό δεν εννοούμε από τους ιατρούς μέχρι τους μασέρ και τους διατροφολόγους. Όπως είπε ο Φαν Λέουβεν στο Anorthosis24, το επόμενο που χρειάζεται η ομάδα είναι να υπάρξει αναβάθμιση στο ιατρικό προσωπικό, τονίζοντας ότι σε ένα – δύο χρόνια θα κτιστεί και το κέντρο αποκατάστασης αθλητών της Ανόρθωσης, στα πρότυπα όπως αυτού της Μίλαν.

Ο Ολλανδός έχει το γενικό πρόσταγμα για τα πάντα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα, και δεν θέλει μόνο να δημιουργήσει μία ισχυρή ομάδα, αλλά να φροντίσει ώστε όλα τα τμήματα που αφορούν την ποδοσφαιρική ομάδα να λειτουργούν επαγγελματικά και στην εντέλεια.

Previous article
Next article

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ