Όλοι «Παπ»

Ως γνωστόν, σήμερα στις 18:00 το απόγευμα θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση παικτών και προπονητών για την ποδοσφαιρική χρονιά 2014-2015, δίνοντας το έναυσμα για άλλη μια απόπειρα για νέα αρχή την τελευταία εξαετία. Εν αντίθέση με προηγούμενες χρονιές, λείπουν οι μεγάλες δηλώσεις και μεταγραφές, ενώ ακόμα και το ίδιο το πλάνο προγραμματισμού έχει διαφοροποιηθεί με την έλευση του Φαν Λέουβεν.

Κανείς δεν μπορεί να προδικάσει την εξέλιξη της χρονιάς, αλλά κανείς δεν μπορεί να λείπει από αυτήν την πρώτη προπόνηση ούτως ώστε να μεταδώσουμε στους νέους ποδοσφαιριστές, αλλά και να θυμίσουμε τους παλαιότερους, σε ποιαν ομάδα αγωνίζονται και ποια ιδανικά διέπουν την φανέλα που φορούν. Μπορεί τη φετινή χρονιά να απουσιάζουν δηλώσεις πρωταθλητισμού οι οποίες στο πρόσφατο παρελθόν έκαναν περισσότερο κακό, παρά καλό, αλλά μια ομάδα σαν την Ανόρθωση δεν μπορεί παρά να θέσει υψηλούς στόχους είτε βραχυπρόθεσμα, είτε μακροπρόθεσμα.

Χωρίς πολλά λόγια λοιπόν, ραντεβού στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στις 18:00 για να χειροκροτήσουμε και να καλοσωρίζουμε στην ομάδα όλους αυτούς που θα φορέσουν την φανέλα με τον φοίνικα την προσεχή χρονιά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ