Ο ορεξάτος Κάλβο και ο επιθετικογενής Νούχου

Δύο ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν τόσο με ατομικές ενέργειες, όσο και με κινήσεις στο χώρο χωρίς μπάλα, ήταν οι Νούχου και Κάλβο στο αριστερό και δεξί άκρο αντίστοιχα. Παρά το ότι αγωνίστηκαν για ένα μόνο 45λεπτο, έδειξαν να έχουν και κίνητρο και διάθεση έχοντας συμμετοχή στις πλείστες επιθετικές προσπάθειες.

Ο νεαποκτηθής ακραίος αμυντικός είχε μια-δύο κούρσες με τη μπάλα στα πόδια οι οποίες πολύ δύσκολα ανεκόπηκαν ενώ θα μπορούσε να καταχωρήσει μια ασσίστ στο ενεργητικό του αν ο Αμπουχαρνία έκανε πιο αποφασιστικά την προβολή. Αυτό βέβαια που θα πρέπει να προσέξει ο Αφρικανός είναι τις επιστροφές του μιας και σε δύο περιπτώσεις το αριστερό άκρο της άμυνας έμεινε ακάλυπτο.

Από την άλλη ο Κάλβο φαίνεται να κατέχει ιδιαίτερη θέση στα πλάνα του Άντρε Πάους μιας και σε δύο περιπτώσεις είχε κεντρική θέση στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας. Συγκεκριμένα ενώ το βάρος των προσπαθειών ήταν στην αριστερή πλεύρα, ο Σεράν με διαγώνιες μπαλιές έστελνε την μπάλα στο συμπατριώτη του δημιουργώντας καταστάσεις ένα-με-ένα στις οποίες ο Κάλβο βγήκε νικητής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ