Ο Άντιτς;

Η σκέψη είναι εκεί και υπάρχει. Αν Βαλβέρδε και Άντιτς συνεχίσουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στην ομάδα, τότε τα κουκιά δεν βγαίνουν για περαιτέρω μεταγραφές. Ο Τεντ Φαν Λέουβεν θέλει να φέρει ακόμη ένα κεντρικό επιθετικό στην ομάδα, μαζί με ένα αριστερό εξτρέμ, ενώ αναμένουμε και την ενσωμάτωση Γκαρσία. Από εκεί και πέρα, θα έρθει και ένας κεντρικός αμυντικός και κάπου εκεί γεμίζουν οι θέσεις κοινοτικών και ξένων. Έτσι, πολύ πιθανό να δούμε τον Άντιτς να καλύπτει την τέταρτη θέση κεντρικού αμυντικού στο ρόστερ, ενώ εκεί μπορεί να αγωνιστεί και ο Γρηγόρης Μάκος.

Το είπε άλλωστε και σήμερα ο Μαρίνος Μήτρου, στο protathlima.com. «Ο κ. Φαν Λέουβεν επιθυμεί την απόκτηση ενός ακόμη παίκτη και βρισκόταν μεταξύ του επιθετικού και αμυντικού. Ωστόσο, στην θέση του αμυντικού μπορούν να αγωνιστούν και παίκτες από το υπάρχον ρόστερ, όπως ο Άντιτς και ο Μάκος».

Δύσκολα λοιπόν θα έρθουν δύο κεντρικοί αμυντικοί, εκτός αν δεν παραμείνει στην ομάδα ένας εκ των Βαλβέρδε και Άντιτς. Στην περίπτωση μάλιστα που δεν παραμείνει κανείς από τους δύο, ο κ. Φαν Λέουβεν θα μπορεί να κάνει ακόμα μία μεταγραφή σε θέση στην οποία θα διακρίνει στην πορεία πως χρειαζόμαστε περαιτέρω ενίσχυση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ