Ο Andre Bikey για την άμυνα

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ηλία Πονηρού στο kerkida.net η «Κυρία» εξετάζει την περίπτωση του 29χρονου κεντρικού αμυντικού André Stéphane Bike.

Πρόκειται για διεθνή αμυντικό με την ομάδα του Καμερούν, ο οποίος γεννήθηκε στις 08/01/1985 και έχει ύψος 182εκ. Με την εθνική της χώρας του έχει να αγωνιστεί από τις 25/01/2010 αλλά μέχρι τότε πρόλαβε να αγωνιστεί μεταξύ άλλων με τους Καμενί (Μάλαγα), Άλεξ Σόνγκ (Μπαρτσελόνα) και τον Σάμουελ Ετό (Τσέλσι).

Φημίζεται για το πάθος τους, την καλή τεχνική του κατάρτιση αλλά… και το ατίθασο στο παιχνίδι του. Δέχθηκε αρκετές φορές την κάρτα για σκληρά μαρκαρίσματα κάτι που θα πρέπει να προβληματίσει με τα δεδομένα στην αντιμετώπιση της Ανόρθωσης από την κυπριακή διαιτησία.

Συγκαταλέγεται στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών που αποκαλούμε γυρολόγους καθότι λίγο πολύ στην καριέρα του πρόλαβε και αγωνίστηκε σε 13 ομάδες από την Πρέμιερ Λίγκ μέχρι πρότινος στην Σούπερ Λιγκ με τα χρώματα του Παναιτωλικού.

Οι συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή είναι σε καλό δρόμο ενώ όπως πληροφορούμαστε είναι εντός οικονομικών πλαισίων που τέθηκαν από τον Φαν Λέουβεν για την θέση του κεντρικού αμυντικού. Αν προχωρήσει τελικά η περίπτωσή του μαζί με αυτή του Μαλτέζου Μπόργκ τότε στην «Μεγάλη Κυρία» κλείνουν το θέμα άμυνας με τους ποδοσφαιριστές που προαναφέρθηκαν μαζί με τους Σερράν Πόλο, Ιάσωνα Δημητρίου, Δημήτρη Οικονόμου, Ράζακ Νούχου, Κωνσταντίνο Λαίφη και Παναγιώτη Λοιζίδη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ