Ματιές στην μεσοεπιθετική γραμμή

Το παζλ στον μεσοαμυντικό χώρο συμπληρώνεται σιγά-σιγά με τα τέσσερα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα να δίνουν εντεκαδάτες λύσεις, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και η πέμπτη προσθήκη προορίζεται για το κέντρο της άμυνας. Από εκεί και πέρα το σκηνικό στρέφεται στη γραμμή κρούσης, με την περιρέουσα ατμόσφαιρα να επικεντρώνεται στη θέση του επιθετικού κορυφής.

Η φυγή Φοφανά και Οκκά, η ανεπαρκής αντικατάσταση του Λαβόρδε και η έλλειψη σταθερότητας του Κάλβο, δημιουργούν ερωτηματικά για τα άκρα της επίθεσης για τα οποία δεν έχει γίνει (ακόμη) λόγος για ενίσχυση. Ο Ανδρέας Μακρής έδειξε αρκετά καλά στοιχεία ωστόσο ακόμα και φέτος η διαχείρισή του θα πρέπει να γίνει με προσοχή, προκειμένου να έχει δυνάμεις για όλη τη χρονιά και να βελτιώσει τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά.

Με τα πιο πάνω δεδομένα, δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει καμία αξιόπιστη λύση που να εγγυάται και αποτελεσματικότητα και διάρκεια στην επιθετική τριάδα, επομένως ο Φαν Λέουβεν καλείται να σηκώσει μανίκια. Η απόκτηση τουλάχιστον τριών ποδοσφαιριστών θεωρείται εκ των ων ουκ άνευ, όλα αυτά μια ημέρα πριν την έναρξη της προετοιμασίας και σχεδόν ανάμιση μήνα πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ