Κουβαλά πολλά κιλά τρέλας…(βίντεο)

Αναζητώντας κάποιος στοιχεία του Bikey στο διαδίκτυο εύκολα μπορεί να αντιληφθεί πως πέρα από σπουδαίο ποδοσφαιριστή πρόκειται και για άνθρωπο που κουβαλά πολλά κιλά τρέλας.

Τα περιστατικά που συνέβησαν στην καριέρα του είναι πάρα πολλά, στο youtube το βίντεο με την κοκορομαχία που είχε με τον Στήβεν Τζέραντ συγκεντρώνει προβολές πέρα του μισού εκατομμυρίου.

Το 2009 αγωνιζόμενος με τα χρώματα της Reading απέναντι στην μετέπειτα ομάδα του Μπέρνλι, δέχθηκε την κόκκινη κάρτα για κτύπημα σε αντίπαλο. Η αντίδραση του ήταν έντονη καθώς όπως θα δείτε στο βίντεο έβγαλε την φανέλα και οδυρόταν.

Την περίοδο 2012-13 μετά από νίκη της τότε ομάδας του, της Middlesborough ο Καμερουνέζος από τη χαρά του σήκωσε πάνω τον διαιτητής της αναμέτρησης.

Πρόσφατα στο πέρασμα του από τα γήπεδα της Ελλάδας και τον Παναιτωλικό ήρθε σε ρήξη με τον συμπαίκτη του Γκάλο και χειροδίκησε εναντίον του γιατί πίστευε πως ήταν αδιάφορος. Το επεισόδιο εκείνο ήταν το τελειωτικό για την καριέρα του στην Ελλάδα, καθώς λίγες μέρες αργότερα και παρά την σημαντική συμβολή του στην πορεία του Παναιτωλικού, η διοίκηση της ομάδας του Αγρινίου ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Καμερουνέζο ποδοσφαιριστή.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ