Ανακοινώνεται σε λίγο ο Μιχάλης Ππεκρής

Συμφωνά με πληροφορίες του Anorthosis24.net, στη σημερινή πρώτη προπόνηση, ο Χρήστος Πουλλαΐδης θα ανακοινώσει στον κόσμο, τον διορισμό του Μιχάλη Ππεκρή ως εκπρόσωπο της Ανόρθωσης στην Κ.Ο.Π. Ο Μιχάλης Ππεκρής θα πάρει τη θέση του Ανδρέα Σάντη στην εκτελεστική επιτροπή της Κ.Ο.Π. Η Ανόρθωση  είχε ανάγκη  την αλλαγή αυτή, εδώ και χρόνια, καθώς ο Ανδρέας Σάντης δεν ήταν αποδεκτός από την καθολική μάζα της Ανόρθωσης.

Μέσω του προσωπικού προφίλ που διατηρεί στο facebook ρωτώντας άτομα που τον γνωρίζουν, ψάξαμε και μάθαμε στοιχεία αναφορικά με τον Μιχάλη Ππεκρή.

O  Μιχάλης Ππεκρής κατάγεται από τη Βατυλή Αμμοχώστου και διαμένει στην Λάρνακα. Είναι νυμφευμένος και έχει 3 παιδιά. Είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου (European University of Cyprus).

Διατηρεί δικές του επιχειρήσεις στον τομέα των υπηρεσιών. Είναι ιδρυτής και εκτελεστικός διευθυντής της Zebranico Consulting Ltd που δραστηριοποιείται στον τομέα της Ενημέρωσης και Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων. Καλλιεργήθηκε μέσα από την έντονη κοινωνική, αθλητική, πολιτική και συνδικαλιστική του δράση τελώντας ως:

• Επαρχιακός Οργανωτικός Γραμματέας ΝΕ.ΔΗ.ΣΥ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ 2007-2009

• Αναπληρωτής Επαρχιακός ΝΕ.ΔΗ.ΣΥ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ 2009-2011

• Μέλος και Αντιπρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου Ανόρθωσης Αμμοχώστου.

Σήμερα είναι:

• Δημοτικός Σύμβουλος Λάρνακας

• Μέλος Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου

• Μέλος Μελάθρου Αγωνιστών ΕΟΚΑ

Ευελπιστούμε πως η παρουσία του στην ΚΟΠ θα βοηθήσει σημαντικά την Ανόρθωση. Ο κ. Ππεκρής απολαμβάνει της στήριξης από τον κόσμο της ομάδας που αδημονεί να δει  έργα και αλλαγές από το πρόσωπό του, καθώς πλέον κατέχει μια νευραλγική θέση. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως τα τελευταία χρόνια, η Ανόρθωσις ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα από την ανυπαρξία της να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της.

Εμείς από τη σειρά μας ευχόμαστε το καλύτερο στο Μιχάλη Ππεκρή.

Καλή επιτυχία Μιχάλη Ππεκρή!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ