Κοινές εκδηλώσεις με οπαδούς άλλων ομάδων – Η πρωτοβουλία της Ανόρθωσης

Πέντε δράσεις για συνεργασία μεταξύ των οπαδών όλων των ομάδων εξήγγειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Εταιρείας Χαράλαμπος Μανώλη, ο οποίος τόνισε πως θέλει τη συνεργασία όλων των ομάδων για να πετύχουν τα μέτρα αυτά. «Να ξαναφέρουμε την οικογένεια πίσω στα γήπεδα», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μανώλη. Αναλυτικά:

– Εκδήλωση στο πάρκο Ειρήνης, αφιερωμένη στην Διαμάντω, στην οποία θα καλεστούν οι οργανωμένοι αλλά και επίσημοι όλων των ομάδων…

– Οργάνωση συνεδρίου πρόληψης και καταπολέμησης της βίας στο Αντώνης Παπαδόπουλος, όπου θα μετακληθούν ειδικοί από το εξωτερικό.

– Δύο φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, σε Λευκωσία και Λεμεσό, σε συνεργασία με ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια και Απόλλωνα – ΑΕΛ. Στόχος το μήνυμα συνεργασίας ανάμεσα στα σωματεία για ιερούς σκοπούς και ψηλότερα ιδανικά.

– Πασχαλινό διήμερο τουρνουά ακαδημιών. Την πρώτη μέρα θα είναι καθαρά αγωνιστικό ενώ τη δεύτερη θα δημιουργηθούν μικτές ομάδες.

– Επιλογή τεσσάρων εντός έδρας αγώνων περιλαμβανομένου παιγνιδιού που χαρακτηρίζεται «υψηλού κινδύνου» για διεξαγωγή εκδηλώσεων τύπου φιέστας παρουσία κόσμου και των δύο ομάδων, στο χώρο στάθμευσης του Αντώνης Παπαδόπουλος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ