Εξελίξεις

Ως εβδομάδα εξελίξεων μπορεί να χαρακτηριστεί η εβδομάδα που μπαίνει αύριο. Αναμένεται πως θα κλείσουν ανοιχτά μέτωπα όπως αυτό του Εντέ, του Γκαρσία και ίσως και του Ιταλού αμυντικού Τονούτσι.

Ο Εντέ έχει δεχθεί ήδη πρόταση από την ομάδα μας και αναμένουμε την απάντησή του, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα είναι θετική. Αυτό που απομένει είναι να πάρει την ελευθέρα του από την Μάιντς, με την Γερμανική ομάδα να μην τον υπολογίζει για τη νέα χρονιά, και ακολούθως να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που το αποστείλαμε.

Για τον Γκαρσία αναμένεται πως αυτή θα είναι η καθοριστική εβδομάδα. Υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο μερών και αναμένουμε να δούμε την κατάληξη των διαπραγματεύσεων του παίχτη με την Μακάμπι, με τα σενάρια να είναι δύο. Ή να αποδεσμευθεί και να έρθει στην ομάδα μας ως ελεύθερη μεταγραφή ή να αγωνιστεί και φέτος ως δανεικός.

Όσο αφορά τον Τονούτσι, το γεγονός και μόνο ότι πάει Ολλανδία με την υπόλοιπη αποστολή δείχνει πως υπάρχουν αρκετές ελπίδες για να μείνει τελικά στην ομάδα. Αν και αυτή την εβδομάδα δεν έρθει η πρόταση που περιμένει, τότε δεν αποκλείεται να επιστρέψει από την Ολλανδία ως ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ