Έναρξη εγγραφών για ΠΑΝΣΥΦΙ

Την έναρξη των εγγραφών για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά ανακοίνωσε ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδέσμου έχει ως εξής:

«Από σήμερα σε όλα τα κατά τόπους κλιμάκια μας θα μπορείτε να εγγράφεστε σαν μέλη του Συνδέσμου παίρνοντας την καινούργια φανέλα και την κάρτα μέλους. Φέτος λόγω της επετειακής χρονιάς στην τιμή των €20 κάθε καινούργιο μέλος θα παίρνει ως δώρο και ένα επετειακό ημερολόγιο. Επίσης κάθε μέλος θα δικαιούται έκπτωση σε κάθε ένα από τα προιόντα μια φορά, επιδεικνύοντας την κάρτα μέλους του.

Επίσης μετά από απόφαση του Παν.Συ.Φι αποφασίστηκε όπως τα μέλη μας στηρίξουν τα τμήματα του Σωματείου με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας. Η κανονική τιμή για πακέτο εισιτήριων διαρκείας για τα τμήματα ανδρών φούτσαλ και πετόσφαιρας ορίστηκε στα €75 αλλά επιδεικνύοντας την κάρτα μέλους στο κλιμάκιο σας μπορείτε να προμηθευτείτε το πακέτο στην τιμή των €50. Όσον αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε περισσότερα πράγματα για το λόγω ότι οι εξελίξεις τρέχουν γύρω από το περιβόητο θέμα κάρτας φιλάθλου. Ένα θέμα το οποίο μας βρίσκει κάθετα αντίθετους και περισσότερα θα μπορούμε να ανακοινώσουμε τις επόμενες μέρες.

Μέχρι τότε εμείς έχουμε την υποχρέωση το προσεχές Σάββατο 05 Ιουλίου η ώρα 18:00 να βρισκόμαστε στο Αντώνης Παπαδόπουλος για την επίσημη πρώτη της ομάδας μας. Έγιναν πολλά στα οποία δεν συμφωνούμε, περάσαμε από χίλια δυο κύματα αλλά η ιδέα που ονομάζεται Ανόρθωσις Αμμοχώστου για μας δεν θα σβήσει ποτέ. Δεν θα βρεθούμε εκεί για κανένα συμβούλιο για κανένα ποδοσφαιριστή ατομικά αλλά θα τραγουδήσουμε για το ιερό έμβλημα στο στήθος και την κατεχόμενη μας πόλη. Για ώρες αναχώρησης θα ενημερωθείτε από τα κλιμάκια σας.

Από τις 16:30 έξω από την Δυτική εξέδρα θα μπορείτε να εγγραφείτε ως μέλη του Παν.Συ.Φι, να προμηθευτείτε καινούργια προιόντα, να αγοράσετε εισιτήρια διαρκείας φούτσαλ και πετόσφαιρας αλλά και εισιτήρια για το καθιερωμένο τριήμερο camping του Παν.Συ.Φι. Αμέσως μετά την προπόνηση θα αναχωρήσουμε όλοι μαζί για τον κεντρικό μας Σύνδεσμο στην Λάρνακα όπου θα διεξαχθεί παγκύπριο πάρτι.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ – ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ

ΜΑΧΗΤΕC’94

Με εκτίμηση Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ