Αβραάμ – Πάους, Λέουβεν

«Ο κ. Λέουβεν είναι απίστευτος άνθρωπος. Οι γνώσεις του και οι εμπειρίες του τεράστιες και σε αυτό βασίζεται να κτίσει τη νέα Ανόρθωση. Επίσης απίστευτη δουλειά κάνουμε και με τον προπονητή. Ο κ. Πάους μας έχει κερδίσει από την πρώτη στιγμή». Αυτά ανέφερε ο Ανδρέας Αβραάμ για του δύο Ολλανδούς σε συνέντευξη που έδωσε στο http://anorthosinews.blogspot.com. Για να δούμε λοιπόν αν τα λόγια του Ανδρέα αποδειχτούν πράξεις!

Όσο για τον ίδιο, ανέφερε ότι δεν δυσκολεύτηκε να πει το ναι στην πρόταση που του έκανε η Διοίκηση για μειωμένες απολαβές, η δεύτερη φορά μάλιστα. «Προτεραιότητα μου αυτή την στιγμή δεν είναι τα λεφτά. Αυτή την στιγμή πάνω από όλα είναι ο Ανδρέας Αβραάμ να προσφέρει όσα μπορεί στην ομάδα του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για το κλίμα στην ομάδα, ανέφερε πως γίνονται όλοι σιγά σιγά μία όμορφη ποδοσφαιρική οικογένεια. «Περνούμε πολλές ώρες μαζί και αυτό μας κάνει να ερχόμαστε ακόμα ποιο κοντά. Οι πιο παλιοί το επιδιώξαμε αυτό και με την παρότρυνση του κ. Λεουβεν προσπαθούμε να περάσουμε στους νέους το μεγαλείο της ομάδας. Να καταλάβουν τι είναι Ανόρθωση», τόνισε.

Όλη η συνέντευξη εδώ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ