Θέλουμε να δούμε έργα και σκληρή δουλειά

Επιστολή στο Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected]

Αγαπητοί και Αγανακτησμένοι φίλοι μου,

Πλέον έχουν καταντήσει την ομάδα μας ερείπιο. Λάθος μεταγραφές , λάθος χειρισμοί και λάθος πρότυπα. Μια ομάδα με την μεγαλύτερη ιστορία στην Κύπρο, κατάντησε να πρέπει να γίνει εταιρία για να σωθεί.

Η περασμένη χρονιά ήταν καταστροφική , δημιουργώντας ένα αρνητικό κλίμα στην ομάδα με αποτέλεσμα οι συνεχείς κακές εμφανίσεις σε Ευρώπη και πρωτάθλημα . Καινούργιο διοικητικό συμβούλιο χωρίς όραμα και προγραμματισμό. Με την κατανοητή απώλεια των οπαδών μας από τα γήπεδα, η ομάδα μας είχε φτάσει στο χείλος του γκρεμού.

Ελάχιστα τα θετικά συμβάντα αυτής της περιόδου. Με πιο σημαντικά , η παρουσία των νεαρών μας ποδοσφαιριστών , κυρίως των Μακρή , Λοιζίδη , Θεωδόρου , Ανδρέου , Λαίφη και Οικονόμου .
Στην τελική αυτοί έδειξαν πως είναι οι μόνοι που νοιάζονται πραγματικά για την ομάδα και παίζουν μόνο για την φανέλα.

Με το τέλος αυτής της αγωνιστικής περιόδου , νέος προπονητής και τεχνικός διευθυντής έχουν έρθει. Ας ελπίσουμε πως θα αλλάξουν όλα προς το καλύτερο. Καινούργιοι ποδοσφαιριστές πρόκειται να φορέσουν την μπλούζα με τον Φοίνικα στο στήθος. Ήδη κάποια όνοματα ακούστηκαν και περιμένουμε για τις εξελίξεις. Ένας αληθινός Ανορθωσιάτης είναι ο Μαρκ Φοδέριγχαμ . Από τις προσωπικές του ιστοσελίδες σχολιάζει και εύχεται ό,τι καλύτερο για την Ανόρθωση. Το φετινό καλοκαίρι το συμβόλαιο τού λήγει και ας ελπίσουμε από πλευράς μας να τον ντύσουμε ξανά στα γαλανόλευκα. Αυτό το γεγονός θα χαροποιήσει τους οπαδούς που φέτος μόνο πίκρα γεύτηκαν.

Όλοι εμείς ως περήφανοι Ανορθωσιάτες θέλουμε να δούμε έργα και σκληρή δουλειά από πλευράς ποδοσφαιριστών αλλά και τεχνικής ηγεσίας και διοίκησης . Αυτό ζητάει ο κόσμος! Ας ζήσουμε ξανά μεγάλες ένδοξες στιγμές στο γήπεδο μας! Όσο με πληγώνεις , τόσο με πωρώνεις!

Σ.Α

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ