Ποιος είναι ο Irakli Maisuradze

Όπως γνωρίζουμε ήδη από το μεσημέρι, ο Irakli Maisuradze αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του καλοκαιριού, με τον Γεωργιανό μέσο να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας ενός χρόνου, με την πλευρά μας να διατηρεί δικαίωμα ανανέωσης για άλλον έναν. Ο δεξιοπόδαρος μέσος γεννήθηκε στις 22 Αυγούστου 1988 στην Τιφλίδα, ενώ αγωνίζεται κυρίως στην μεσαία γραμμή με ευχέρεια να βοηθήσει είτε στο δεξί άκρο της επίθεσης, είτε σαν δημιουργικός μέσος.

Ο 25χρονος μέσος ξεκίνησε την καριέρα του to 2007 από την τοπική Ζεσταφόνι και μετά από σύντομο οδοιπορικό στη Λευκορωσία και πιο συγκεκριμένα στις Παρτιζάν και Βίτεσκ, επαναπατρίστηκε για λογαριασμό της Μεταλούργι Ρουστάβι. Στην παρθενική του χρονιά την διετία 2010-2011, μετρά 14 συμμετοχές και δύο γκολ, βοηθώντας την ομάδα του να κατακτήσει την τρίτη θέση και συνάμα την έξοδο στα προκριματικά του Europa League της νέας περιόδου. Την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 αγωνίζεται με τον αριθμό 3 στην πλάτη, παίρνοντας την φανέλα του βασικού σπίτι του μετρώντας 35 εμφανίσεις σε Ευρώπη και Γεωργία, φτάνοντας μάλιστα στον τρίτο προκριματικό του Europa League οπου γνωρίζει τον αποκλεισμό από την Γαλλική Ρεν. Σημάδεψε τα αντίπαλα δίκτυα τρεις φορές φτάνοντας ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο τερματίζοντας στη δεύτερη θέση.

Η χρονιά που ακολούθησε ήταν απογοητευτική για την Μεταλούργι Ρουστάβι, όχι όμως για τον ίδιο το ποδοσφαιριστή που κινεί το ενδιαφέρον της δευτεραθλήτριας Ντίλα Γκόρι. Δεν συμμετέχει στους μεταξύ μας αγώνες στην Ευρώπη αλλά ούτε και ιδιαίτερα στις εγχώριες διοργανώσεις μετρώντας μόλις οκτώ συμμετοχές, φτάνοντας στην πηγή για δεύτερη φορά όντας δευτεραθλητής Γεωργίας την περίοδο 2012-2013.

Η περσινή περίοδος ήταν σημαδιακή μιας και μετά από 18 εμφανίσεις με τη φανέλα της Ντίλα Γκόρι στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, ξενιτεύεται γαι δεύτερη φορά, για λογαριασμό της Μαλτέζικης Βαλέτα. Με 11 εμφανίσεις σε ένα τρίμηνο, παίρνει τους πρώτους δύο τίτλους της καριέρας του που δεν ήταν άλλοι από το πρωτάθλημα και το κύπελλο Μάλτας, υπό τις οδηγίες του Άντρε Πάους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ