Ο Αμπουρχάνια και οι άλλοι

Μετά την επίσημη ανακοίνωση του Γεωργιανού μέσου Irakli Maisuradze στην «Κυρία»  τρέχουν και για τις επόμενες προσθήκες. Τα δεδομένα σε μια μεταγραφική περίοδο συνεχώς αλλάζουν και αυτό αποδείχτηκε για ακόμη μια φορά, αφού μια δύσκολη περίπτωση φαίνεται τελικά να λέει το ναι και να προβάρει την φανέλα της Ανόρθωσης.

Giorgi Aburjania
Πρόκειται για νεαρό υποσχόμενο ποδοσφαιριστή από την Γεωργία. Γεννήθηκε στις 02/01/1995 και ως εκ τούτου εμπίπτει στον κατάλογο Β που εξυπακούεται ότι δεν καταλαμβάνει θέση ξένου ή κοινοτικού.  Αγωνίστηκε σε όλες τις «μικρές εθνικές» της χώρας του και η χρονιά που μας πέρασε τον βρήκε να μεταγράφεται από την Ντίλα Γκόρι στην Λοκομοτίβ Τυφίδας καταγράφοντας συνολικά 21 συμμετοχές και 5 γκολ. Αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος και επιτελικός μέσος.

avraam sielis

Ανδρέας Αβραάμ
Τα νέα με τον Κύπριο ακραίο αριστερό ποδοσφαιριστή είναι θετικά. Όπως πληροφορεί το sigmalive, ο Αβραάμ επικοινώνησε τηλεφωνικώς και απάντησε θετικά στην πρόταση αναπροσαρμογής του συμβολαίου του με μειωμένες απολαβές. Έτσι για να κλείσει και αυτή η περίπτωση θα πρέπει να πέσουν και οι ανάλογες υπογραφές με την επιστροφή του στην Κύπρο από τις διακοπές του στις Μπαχάμες και Λας Βέγκας.

Βαλεντίνος Σιέλης
Ιδιαίτερη περίπτωση μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή του Βαλεντίνου Σιέλη. Ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο με την Ανόρθωση και η πρόθεση της διοίκησης είναι να το επεκτείνει για ακόμη ένα αλλά με μειωμένες απολαβές μιας και υπολογίζει τον ποδοσφαιριστή για τα πλάνα της νέας περιόδου. Το όλο θέμα δεν αναμένεται να ξεκαθαρίσει εντός ημερών αλλά δεν πρέπει να θεωρείται και δεδομένη η συνέχιση της συνεργασίας των δυο πλευρών αφού η διαφορά είναι σημαντική. Σιέλης και Ανόρθωση πρέπει να προβούν σε σημαντικές υποχωρήσεις για να βρεθεί η κοινή συνισταμένη.

Ο στόχος του Λίουεν
Ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος θεωρείται από τον Τετ Φαν Λίουεν πολύ σημαντικός  για το πλάνο της επόμενης περιόδου, δεν είναι άλλος από αυτόν που αναφέραμε προ ημερών. Η περίπτωση του είναι δύσκολη. Αν και νεαρός, δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2018 το οποίο πρόσφατα ανανεώθηκε με την ομάδα του η οποία αγωνίζεται σε προηγμένο πρωτάθλημα της Ευρώπης, δείγμα του πόσο υπολογίζουν στην αξία του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή. Η μόνη περίπτωση για να έρθει στην Κύπρο είναι με την μορφή δανεισμού λόγω των διασυνδέσεων του Λίουεν ο οποίος παλεύει την περίπτωση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ