Ο Μακρής αποκαλύπτει τον Αμπουρχάνια στο anorthosis24

Τέλη Μαΐου βρέθηκαν αντιμέτωποι στο Εlite Round και αρχές Ιουλίου θα ξανανταμωθούν στα πλαίσια της προετοιμασίας της Ανόρθωσης. Ο λόγος για τους νεαρούς και ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Ανδρέα Μακρή και Γκιόρκι Αμπουρχάνια.

Το anorthosis24.net επικοινώνησε με τον ποδοσφαιριστή της «Μεγάλης Κυρίας» Ανδρέα Μακρή που σκιαγράφησε τον μέχρι πρότινος αντίπαλό του, Γκίορκι Αμπουρχάνια.

Ανδρέα σε χαιρετούμε. Πληροφορήθηκες ότι ένας πρώην αντίπαλος σου, αποκτήθηκε από την ομάδα μας και θα είστε συμπαίκτες. Ποια η γνώμη σου για τον Αμπουρχάνια, όπως τον θυμάσαι από την αναμέτρηση της εθνικής Κύπρου Vs Γεωργίας;
Καλησπέρα. Απ΄ όσο θυμάμαι όταν παίξαμε αντίπαλοι, ο Γκιόρκι αγωνιζόταν στην θέση 8. Σε εκείνο το παιχνίδι δεν ήταν αυτός που οργάνωνε το παιχνίδι της εθνικής Γεωργίας.

Ποια τα χαρακτηριστικά του;
Είναι καλός και αρκετά κινητικός. Έχει καλό κορμί και είναι γρήγορος. Είναι καλός με την μπάλα και ξέρει να κινείται πριν πάρει την μπάλα. Βγάζει την ομάδα στην αντεπίθεση σε αρκετές περιπτώσεις ενώ χρησιμοποιεί κυρίως το δεξί του πόδι.

giorgi

Πιστεύεις ότι θα βοηθήσει;
Αυτό θα έρθει μετά από συλλογική προσπάθεια. Πιστεύω πως ναι. Θα βοηθήσει.

Εσένα πως σε βρίσκει το καλοκαίρι;
Ξεκουράστηκα καλά την πρώτη εβδομάδα των διακοπών. Μετά πήγα στην Πάφο για ακόμη μια βδομάδα – αφότου πήρα άδεια από την μονάδα μου – και άρχισα να μπαίνω σιγά σιγά σε ένα πρόγραμμα στο γυμναστήριο του αδερφού μου.

Τώρα επέστρεψες στον Στρατό;
Τώρα είμαι πίσω στην Λάρνακα και πρέπει να πάω στρατό μετά από μιας βδομάδας άδεια.

Πως βλέπεις την επόμενη χρονιά;
Όπως βλέπω τα πράγματα γίνονται αργά και σταθερά βήματα και αυτό πιστεύω είναι πολύ καλό. Η Ανόρθωση της νέας περιόδου είναι ένα στοίχημα αλλά πιστεύω ότι θα το κερδίσει λόγω του ότι μπήκαν οι σωστές βάσεις.

makris

Ποιοι οι στόχοι σου για την επόμενη περίοδο;
Μέσα από την προετοιμασία και την σκληρή δουλειά να καταφέρω να καθιερωθώ στην ομάδα, πράγμα που δεν είναι και το πιο εύκολο. Θέλω να είμαι έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα μου όταν με χρειαστεί και φυσικά να βάλω αρκετά γκολ και να ξανακληθώ στην εθνική Αντρών.

Ποιο είναι το όνειρό σου;
Το όνειρο του κάθε ποδοσφαιριστή είναι να κερδίζει τρόπαια με την ομάδα του και ελπίζω πως φέτος θα γίνει κάτι καλό διότι όπως είπα προηγουμένως μπήκαν οι σωστές βάσεις.

Αντρέα σε ευχαριστούμε. Καλή συνέχεια.
Εγώ ευχαριστώ. Καλή συνέχεια στο anorthosis24.net

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ