Μαϊσουράτζε: «Όλοι οι Κύπριοι σέβονται τον Κετσπάγια»

Δηλώσεις σε ΜΜΕ της Γεωργίας έκανε ο Ιράκλι Μαΐσουράτζε, δυο μέρες πριν έρθει στην Κύπρο και την Ανόρθωση, τις οποίες μεταφέρουμε από το kerkida.net:

«Ήμουν τυχερός που πήγα στη Βαλέτα, αφού λειτούργησε ως ένα σκαλοπάτι για να πάρω μετεγγραφή στην Ανόρθωση, όπου δουλεύουν ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής με τους οποίους είχα συνεργαστεί στη Μαλτέζικη ομάδα.

Δεν θέλω να πω κάτι όσον αφορά τις δηλώσεις που έκανε ο Τεντ Φαν Λέουβεν για εμένα. Γνωρίζω αυτούς τους ανθρώπους, αφού δούλεψα μαζί τους στη Βαλέτα. Πιθανότατα, κάτι θα είδε σε εμένα για να κάνει αυτή τη δήλωση. Από την πλευρά μου, είναι απαραίτητο να δικαιώσω τις προσδοκίες του και γνωρίζοντάς τον από την κοινή παραμονή μας στη Μάλτα, ξέρω τι θέλει για να πετύχουμε.

Η θέση του μέσου είναι κάπως δύσκολη, αλλά παράλληλα και πολύ σημαντική. Έχω ένα ρόλο ανάμεσα στην αμυντική και τη μεσαία γραμμή. Στη Μάλτα μου έδιναν συγκεκριμένες οδηγίες, ένιωθα σταθερότητα, και ίσως αυτό να οδήγησε στο να έχω καλή απόδοση.

Ακόμα δεν πήγα στην Κύπρο, αλλά μίλησα με τον Γκριγκαλασβίλι, ο οποίος έφυγε ωστόσο από το σύλλογο. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι όλοι οι Κύπριοι σέβονται πολύ τον Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος είχε φτάσει με την Ανόρθωση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ