Εβδομάδα εξελίξεων σε αγωνιστικό και οικονομικό

Σε εβδομάδα εξελίξεων μπαίνουμε απο σήμερα – τελευταία μέρα του Ιουνίου – καθότι παραμένουν αρκετές υποθέσεις ανοικτές τόσο στον αγωνιστικό όσο και στον οικονομικό τομέα.

Προετοιμασία
Η έναρξη της προετοιμασίας ορίστηκε για το Σαββάτο 05/07 και με τα δεδομένα μέχρι τώρα θα παρουσιαστούν πέραν από αυτούς που συνεχίζουν και φέτος, οι Ιράκλι Μαϊσουράντζε,  Γκιόρκι Αμπουρχάνια που φθάνουν στην Κύπρο σήμερα και ο Ράζακ Νούχου που φθάνει αύριο. Επίσης ενδέχεται να δώσουν το παρόν του στην επίσημη πρώτη οι ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν .

Μεταγραφές
Εικάζεται ότι μέχρι την πιο πάνω ημερομηνία θα επιτευχθεί η συμφωνία με 3 ποδοσφαιριστές. Ήδη για την θέση του αμυντικού γράφτηκαν οι περιπτώσεις Ισπανού, του Ιβοριανού Γουίλφιντ Κάνον και του Μαλτέζου Μπόργκ ο οποίος σε δηλώσεις του στην σημερινή έκδοση της goal ανέφερε «Περιμένω το συμβόλαιο να μου αποσταλεί με email. Πρόκειται για ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου να έρθω στην Κύπρο και να αγωνισθώ στην Ανόρθωση».
Για την θέση του επιθετικού υπάρχει αναμονή μιας και ο Τετ Φαν Λίουεν περιμείνει για μια περίπτωση που θα τον καλύπτει πλήρως.

valverde

Ξεκαθαρίζει των Βαλβέρδ και Άντιτς
Δυο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών οι οποίοι δεν υπολογίζονται από το Ολλανδικό δίδυμο ενδέχεται να ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι. Ο λόγος για τους Μάρκο Άντιτς και Μάθιου Βαλβέρδ οι οποίοι συνολικά αμείβονται με συμβόλαια ύψους €290000(καθαρά) ποσά που θεωρούνται υπερβολικά για τα νέα δεδομένα. Πληροφορίες από το sentragoalκάνουν λόγο ότι θα προταθεί στους πιο πάνω αποζημίωση συμβολαίου ίση με την καταβολή 2 μηνιαίων μισθών – κάτι που αρχικά τους βρίσκει να διαφωνούν – και από την διοίκηση θα αναμένουν τις απαντήσεις τους.

Αύριο οι Ολλανδοί
Τετ φαν Λίουεν και Αντρέ Πάους αναμένεται να επιστρέψουν αύριο στην Κύπρο. Η κάθοδός τους θα δρομολογήσει πολλές εξελίξεις και δει τις πιο πάνω.

Gulf air και χρυσοί φοίνικες
Μέχρι στιγμής έχει διαρρεύσει ότι η Κυρία έχει στο χέρι 4 δυνατά ονόματα χορηγών που απάντησαν θετικά και θα είναι στους 7 χρυσούς φοίνικες. Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι η διοίκηση πιέζει την Gulf air ώστε να γίνει η πέμπτη χορηγός καθώς επίσης και 2 άλλες εταιρίες που εντοπίστηκαν και αναμένεται να τους γίνει πρόταση για συνεργασία. Ως γνωστό η τιμή για την διαφήμιση ως χρυσοί φοίνικες είναι στις €50000 έκαστος.

Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν μέχρι το Σαββάτο, ημέρα κατά την οποία θα παρουσιαστεί το ρόστερ μπροστά στο κοινό της ομάδας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ