Ισπανός και άλλοι δυο

Μπορεί μέχρι στιγμής στην Ανόρθωση ο κόσμος να είναι λίγο κουμπωμένος από τις μεταγραφές καθότι πλέον κρατά μικρό καλάθι έπειτα από το περσινό πάθημα, εντούτοις όμως διαπιστώνει ότι στην ομάδα γίνονται αργά και σωστά βήματα, όπως άλλωστε εξήγγειλε ο τεχνικός διευθυντής.

Το πλάνο Λίουεν το οποίο αναλύσαμε πολλές φορές περιέχει τρείς κατηγορίες. Τους 2-3 ποδοσφαιριστές κάτω των 21 (Αμπουρχάνια), την βάση που θα αποτελείται από ποδοσφαιριστές μεταξύ των ηλικιών 22 -26 (Νούχου – Μαισουράντζε) και τους 4 ποδοσφαιριστές ποιότητας. Αυτούς που θα δώσουν το κάτι παραπάνω συνδυάζοντας εμπειρία και ποιότητα.

Ένας από αυτούς είναι και ενδεχομένως η επόμενη μεταγραφική κίνηση της Ανόρθωσης. Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Λίουεν παλεύει την περίπτωση Ισπανού κεντρικού αμυντικού η οποία βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και δεν αποκλείεται την Δευτέρα που είναι και η μέρα επιστροφής των Ολλανδών στην Κύπρο να υπάρξει και ανακοίνωση.

Πέραν της περίπτωσης του Ισπανού για την θέση του κεντρικού αμυντικού εξετάζονται και άλλοι δυο ποδοσφαιριστές για τις θέσεις που ο Λίουεν εντόπισε ότι χρίζει άμεσης ενίσχυσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ