Ευχαριστήριο μήνυμα από την οικογένεια της Διαμάντως

Με μήνυμα προς το κοινό, η οικογένεια της Διαμάντως ευχαριστεί εκ βαθέως ψυχής όλο τον κόσμο που βοήθησε με τον τρόπο του, στο δύσκολο αγώνα που διεξήγαγε η Διαμάντω. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνονται στον Παν.Συ.Φι, που πρωτοστάτησε στη συλλογή χρημάτων.

Αναλυτικά το μήνυμα της οικογένειας

«Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι παρέστηκαν στην κηδεία, κατέθεσαν στεφάνια και λουλούδια, έκαναν εισφορές για το Ογκολογικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου, απέστειλαν συλλυπητήρια μηνύματα ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο συμπαραστάθηκαν στη μεγάλη δοκιμασία και το βαρύ μας πένθος για τον πρόωρο χαμό της λατρευτής μας

ΔΙΑΜΑΝΤΩΣ

Που απεβίωσε την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014 και κηδεύσαμε την Κυριακή 22 Ιουνίου 2014. Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζουμε προς τον Υπουργό Παιδείας Δρ. Κώστα Καδή, το βουλευτή ΔΗΣΥ Αμμοχώστου Κυριάκο Χατζηγιάννη και το Δήμαρχο Λάρνακας κ. Ανδρέα Λουρουτζιάτη που παρευρέθηκαν στην κηδεία.

Επίσης Ευχαριστούμε από τα βάθη της ψυχής μας τις χιλιάδες των απλών συνανθρώπων μας που βοήθησαν με κάθε τρόπο και ιδιαίτερα τον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Ανόρθωσης που πρωτοστάτησε στην μεγάλη προσπάθεια οικονομικής στήριξης που συγκλόνισε το Παγκύπριο για μετάβαση της Διαμάντως στο εξωτερικό για θεραπεία.

Ακόμη Ευχαριστούμε και τον υπόλοιπο φίλαθλο κόσμο όλων των κυπριακών ομάδων που συμμετείχε με διάφορους τρόπους και εκδηλώσεις στην προσπάθεια αυτή.

Η οικογένεια τέλος επιθυμεί να ενημερώσει όσους έκαναν εισφορές στο προαύλιο της εκκλησίας ότι, εις μνήμη της Διαμάντως ΟΛΟ το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε θα διατεθεί ΜΟΝΟ για τις ανάγκες του Ογκολογικού Κέντρου της Τράπεζας Κύπρου.

Οι γονείς: Γιώργος και Παρισία Γεωργίου
Τα αδέλφια: Αλεξάνδρα, Θεοφύλακτος, Παναγιώτης»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ