Χρειάζεται (Aγία) Υπομονή

Μια τέτοια εικόνα θα πρέπει να εγκατασταθεί σε περίοπτη θέση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Της Αγίας Υπομονής (κατά κόσμον, η Βασίλισσα Βυζαντίου Ελένη -Δραγάση  Παλαιολόγου) που ειρήσθω εν παρόδω εορτάζεται στις 13/03 – 29/5 και είναι η πρέσβειρα των ανθρώπων που ανήκουν στην κατηγορία που χρειάζεται να επιδεικνύουν υπομονή και αρετή.

Σε μια τέτοια κατηγορία καλούνται να μπουν και οι φίλοι – οπαδοί ή ακόμη και οι «άρρωστοι» Ανορθωσιάτες. Στην κατηγορία της υπομονής.

Ένα από τα πολλά που ανέφερε ο Τεχνικός Διευθυντής Τετ Φαν Λέουβεν είναι ότι το πλάνο που έθεσαν από κοινού με την διοίκηση είναι μακροπρόθεσμο και όχι βραχυπρόθεσμο.

Αυτό από μόνο του μας ξεκαθαρίζει ότι θα προσπαθήσουν να κτίσουν μια ομάδα με υγιείς βάσεις, με ποδοσφαιριστές νεαρής ηλικίας που θα αποτελέσουν τον βασικό κορμό από φέτος και για τα επόμενα χρόνια.

Το πρόβλημα φιλοσοφίας που εντοπίζεται δεν είναι μεταξύ διοίκησης και τεχνικού επιτελείου αλλά των προαναφερόμενων και του κόσμου. Κακά τα ψέματα ο κόσμος της Ανόρθωσης διψά για επιτυχίες. Έγιναν πολλά και στερήθηκε χαρές που τις θεωρούσε κεκτημένο. Έγιναν πολλά για να πειστεί ότι η ομάδα του έπεσε επίπεδο και τώρα δυσκολεύεται να δώσει και άλλη υπομονή.

Εδώ είναι που θα πρέπει να επιδείξει αρκετή υπομονή ο κόσμος για να βοηθήσει την ομάδα του να ορθοποδήσει. Από την άλλη και η διοίκηση μαζί με το τεχνικό επιτελείο θα πρέπει να κάνουν τα πάντα για να ανταποδίδουν το ευχαριστώ τους προς τον κόσμο με μια ομάδα που να παλεύει όλα τα παιχνίδια, να παίζει στρωτό ποδόσφαιρο και να βγάζει υγεία σε όλο το οικοδόμημα της. Τότε το όφελος θα είναι πολλαπλό. Τότε θα ηρεμίσει για τα καλό η πολύ-ταλαιπωρημένη αλλά πάντοτε λατρεμένη Ανόρθωση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ